Satelliet Meubelen BV

DE INTERIEUR- EN EXTERIEURSPECIALIST VOOR DE HOSPITALITYBRANCHE

In de afgelopen decennia is Satelliet hospitality furniture uitgegroeid tot één van de grootste specialisten op het gebied van horecameubilair, projectmeubilair, terrasmeubilair en zorgmeubilair voor de hospitality sector. Onze roots liggen in de horeca, maar inmiddels rekenen we ook retail, leisure, onderwijs, zorg en office tot ons domein.

Onze collectie omvat meer dan 4000 items: stoelen, tafels en onderstellen, barkrukken, banken en maatwerk meubilair. Door onze omvangrijke collectie stoffen, leders en afwerkingsmogelijkheden kunt u bovendien uw meubilair naar wens samenstellen of personaliseren. Ook beschikken we over een uitgebreide collectie terrasmeubilair met onder meer terrasstoelen, terrastafels, terrasbanken en barkrukken voor buiten. Laat u inspireren en bezoek een van onze showrooms of bekijk onze projecten!

CREATING PLACES TO REMEMBER

Het is meer dan 50 jaar geleden dat Satelliet hospitality furniture begon aan haar missie om gastvrijheid een gezicht te geven in de vorm van inspirerende interieurs.

Satelliet is sinds 1971 actief in de meubelindustrie en startte ooit kleinschalig met het ontwerpen en op ambachtelijke wijze produceren van meubilair voor de horeca. Door onze jarenlange ervaring en het vertrouwen van vele klanten zijn we inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van hospitalitymeubilair. We zijn er voor iedereen die gelooft in het positieve effect van hospitality, waardoor mensen zich prettiger voelen en daardoor efficiënter werken, langer verblijven en meer genieten. Dit zorgt voor meer productiviteit, plezier en ontspanning. Gastvrijheid is hierin de sleutel.

Adres
Haagweg 241-243
4812XD Breda
Contact
Mariëlle Blom