Deel deze spotlight

Aan Tafel

Tekst
BeeldSatelliet Meubelen BV

Aan Tafel is een inspirerende en informatieve bijeenkomst voor creatieve relaties van Satelliet. Bij iedere editie staat een ander thema centraal, laten we een expert aan het woord en brengen we interessante gasten met elkaar Aan Tafel. Zij gaan met elkaar in gesprek en delen waardevolle inzichten en ervaringen. Natuurlijk is er ruimte voor interactie met het aanwezige publiek. Zo maken we Aan Tafel voor jou en de overige deelnemers nog waardevoller.

Vier gasten uit de wereld van interieur, design en generatiemanagement delen –aangemoedigd door prikkelende vragen en pittige stellingen - hun mening en visie over design, generaties en tijdgeest. Over de nuances en uitdagingen, de kansen die er liggen en hoe we verschillende perspectieven en ervaringen kunnen verbinden tot mooie, verrassende resultaten. Of zal de bekende kloof X, Y &Z laten clashen?

Wie zit er dan ‘Aan Tafel’? Geertje Peneder, Frans Schrofer, Babs van Hassel en Kees Dekkers. 𝗗𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴𝟭𝟲 𝗺𝗲𝗶 gaan ze ‘Aan Tafel’ en jij bent uitgenodigd! Klik hier om je aan te melden: https://ow.ly/gVbn50Rm2y4

Uiteraard ben je zelf ook van harte uitgenodigd, mocht het passen in je agenda.

Gepubliceerd op7 mei 2024 om 10:12