BE AN ORIGINAL - De belofte van Satelliet Originals

Tekst
BeeldSATELLIETORIGINALS

Ambitie. We hebben het allemaal. De ambitie om mooier te maken, beter te worden, te vernieuwen en te groeien. En dat is maar goed ook, want die ambitie zorgt voor ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als binnen onze branche. We pushen onze creativiteit en we pushen elkaar, want het is in die combinatie dat de mooiste interieurs ontstaan.

GASTVRIJHEID IS DE SLEUTEL

Creating places to remember, dat is hoe Satelliet Hospitality Furniture het creëren van die interieurs zelf omschrijft. De leverancier van hospitalitymeubilair is ervan overtuigd dat je samen tot het beste resultaat komt en dat gaat verder dan een individueel product of een individuele dienst: het gaat om de totaalbeleving. Vanuit hun expertise op het gebied van meubilair en in samenwerking met opdrachtgevers en partners, draagt Satelliet al vijftig jaar bij aan het creëren van aangename en onderscheidende ontmoetingsplekken. Gastvrijheid is hierin volgens hen de sleutel.

GRENZEN VERLEGGEN

Ze hebben het hun missie gemaakt om er voor iedereen te zijn die gelooft in de kracht van hospitality. In de basis doen ze dit door te voorzien in een kwalitatief hoogwaardige en unieke meubelcollectie, maar ze gaan graag een stap verder. Zo verwelkomt Satelliet dagelijks interieurontwerpers en -architecten in hun showrooms. Niet alleen om je te voorzien van het juiste advies op het gebied van meubilair, stoffen en materialen, maar ook om je de ruimte te bieden om te werken, gebruik te maken van de studio of om je klanten mee naartoe te nemen. Satelliet gelooft dat je op die manier elkaars grenzen verlegt. Je zoekt elkaar op en inspireert elkaar.

SATELLIET ORIGINALS

Vanuit een langgekoesterde wens en de ambitie om jou als interieurarchitect nog beter te ondersteunen in je creatieve proces, lanceerde Satelliet onlangs een nieuw label met een eigen en herkenbare signatuur: Satelliet Originals. Deze veelzijdige en unieke collectie is voor en door ontwerpers gemaakt en biedt de tools om hospitality van haar beste kant te laten zien. Door zelf aan de basis van ieder product binnen de Satelliet Originals collectie te staan, speelt Satelliet snel in op de continu veranderende markten. De kracht van zit hem daarbij in personalisatie. Ieder meubelstuk heeft zijn eigen karakter en een eigen gezicht en ondersteunt op die manier de identiteit van een concept of interieur. Wat het afmaakt, zijn de oneindige mogelijkheden op het gebied van stoffering en afwerking.

VOOR IEDER PROJECT EEN PASSENDE MATCH

De diversiteit van de Satelliet Originals-collectie maakt dat er voor ieder project een passende match is. Of het nu gaat om volle luxueuze ontwerpen, slanke en simpele eyecatchers of juist die ontwerpen met een natuurlijke of duurzame uitstraling. Ieder project is uniek en verdient een inrichting die past bij de omgeving en het gebruiksdoel. En wie zegt dat een bedrijfsrestaurant er niet als een echt restaurant uit kan zien of een gezamenlijke ruimte in een verzorgingstehuis niet als een hotellobby? Het is maar net waar onze ambitie ligt.

Satelliet Originals is continu in beweging. Om de collectie te voorzien van nieuwe en onderscheidende meubels wordt er door de ontwerpstudio van Satelliet intensief samengewerkt met externe designers. Deze designers voegen hun creativiteit toe aan de kennis die er bij Satelliet aanwezig is over hospitality meubilair. Dit blijkt een perfecte combinatie te zijn.

Laten we plekken creëren waar mensen graag samenkomen, zich welkom en prettig voelen, en daardoor beter presteren, langer blijven en meer genieten. Ieder product van Originals collectie staat daarom voor gastvrijheid, kwaliteit, kracht, diversiteit, eigenheid, inspiratie, toepasbaarheid en functionaliteit. Dat is de belofte van Satelliet Originals.

Gepubliceerd op2 mei 2022 om 9:00