Muurmeesters

KIES VOOR EEN MEESTER AAN JE EIGEN MUUR

Over Muurmeesters

Muurmeesters is in 2015 opgericht door Sylvia Kieft in haar geboortestad Haarlem. Hiermee biedt zij prachtige doeken van de Hollandse Meesters aan een breed publiek. Unieke Muurmeesters, en een oer Hollands product. Sylvia wil graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van de pracht en kracht van de meesterwerken – van o.a. van Vermeer, Van Gogh, Rembrandt, Frans Hals en Breitner.

Vanaf kinds af aan was Sylvia gefascineerd door de schilderkunst van de Hollandse oude Meesters, maar het was de kracht van een grote textielprint van Hendrik Voogd die haar het laatste zetje gaf richting de start van haar bedrijf. Haar contacten in de printwereld en ervaring in vormgeving en fotografie maakten het mogelijk Muurmeesters te realiseren. Het zijn Hollandse meesterwerken – een 100% Hollands product, van Hollandse bodem – geschikt voor ieder formaat muur en elk budget.

Wij maken het mogelijk je favoriete schilderijen – waarvoor je voorheen naar het museum ging – dagelijks aan je eigen muur te bewonderen. Met een Muurmeester kun je genieten van de unieke werken van Hollands grootste Meesters. Je kunt zelf de maat kiezen van je Muurmeester, wat het doek nog unieker maakt.

MUURMEESTERS BIEDT MEESTERWERKEN VAN TOEN, VOOR MODERNE MUREN VAN NU

Een Muurmeester is een hoogwaardige textielprint van een (oude) meester, gespannen in een aluminium frame. Deze textielprints zijn in alle denkbare formaten verkrijgbaar en eenvoudig te wisselen. Een Muurmeester is een 100% Hollands product.

DE PRINTS & HET FRAME

De prints van Muurmeesters zijn kreukvrij, kleurvast en gemakkelijk te reinigen. Ze worden geleverd in stevige luxe aluminium frames – ook in het zwart – waarin de doeken volledig tot hun recht komen.

En het beste is: deze frames maken het wisselen van doeken heel eenvoudig! Zo kun je meerdere doeken bestellen en de energie en uitstraling van je ruimte, wanneer gewenst, volledig veranderen. Pas je doek aan op je stemming, een gelegenheid of het seizoen met de wisselbare prints van Muurmeesters.

MAAK VAN JE MUUR EEN MEESTERWERK

Bestel een meester voor je eigen muur, kies tussen werken van Rembrandt van Rijn, Frans Hals, Johannes Verspronck, Johannes Vermeer en veel meer Hollandse meesters. Kijk rustig rond in onze collectie: https://muurmeesters.nl/alle-meesters/

Adres
Klein Heiligland 69 zwart
2011 ED Haarlem