Deel deze spotlight

Doe mee met de Woonbingo!

Tekst
BeeldMuurmeesters

Zin om kans te maken op leuke woonprijzen? En ook nog een gezellige avond te hebben vol spel en fijne spanning? Bingo dan gezellig mee met ‘vtwonen Weer verliefd op je huis’ presentator Kees Tol en stylist Frans Uyterlinde.

De woonbingo is een heerlijk avondvullend programma. Er worden twee rondes gespeeld tijdens de bingoavond. Bestel je één lot, dan krijg je twee bingo-kaarten waarmee je twee ronden kunt meespelen. Een bingo-kaart voor twee rondes kost € 7,50. Bestel je drie bingo-kaarten, waarmee je met drie personen kunt meespelen tijdens de avond, dan betaal je slecht € 19,50.

De waanzinnige woonbingo is op zaterdagavond 10 oktober, en bárst van de woonprijzen. Het belooft een echt feestje te worden en een heerlijke zaterdagavond.

DOE JE MEE? BESTEL HIER JE BINGO-KAARTEN!

Ook zo benieuwd hoe zo'n online bingo eraan toe gaat? Hieronder vind je alvast wat informatie:

Hoe werkt een online bingo eigenlijk?

Als je je inschrijft, ontvang je van tevoren van ons je kaarten. Heb je ver van tevoren geboekt, dan sturen we deze per post toe. Is het al bijna tijd voor de bingo? Dan ontvang je ze van ons via de mail. We sturen je ook een link naar een online stream, net als een reminder een uurtje voordat de bingo begint. Met een klik op de knop ben je erbij.

Hoe krijg je toegang?

Als je een lot koopt, krijg je een link naar een besloten pagina waarin alle spelers verzamelen. Met die pagina krijg je toegang tot de studio waarin live de bingo wordt gespeeld door Kees Tol en Frans Uyterlinde.

Ben je zelf verplicht om met camera en microfoon aanwezig te zijn?

Nee hoor, dat is niet nodig. Je kunt heerlijk kijken en luisteren en ons laten weten als je bingo hebt. Daarvoor ontvang je toegang tot een besloten WhatsApp-groep. Als je bingo hebt, stuur je ons je lotnummer toe en je huisnummer. Onze jury in de studio checkt live of jouw bingo-melding klopt. Zo ja, dan win je de prijs. Zo nee, dan spelen we weer verder.

Hoe claim je bijvoorbeeld je prijs als je de winnende bingo hebt?

Je stuurt Bingo met je lotnummer en huisnummer naar de besloten WhatsApp0groep. De jury controleert live jouw bingolot. Als alles correct is, win je de prijs. Dat noemen wij dan in beeld. Als het valse bingo is, spelen we verder. Alle winnaars krijgen van ons maandag 12 oktober persoonlijk bericht wat zij hebben gewonnen en de contactgegevens van het bedrijf dat contact gaat opnemen. De sponsors bellen of mailen je om het een en ander te bespreken en zorgen dat de prijs bij je thuis bezorgd wordt.

Hoe gaat het spel?

We spelen tijdens de avond twee bingorondes. Als je één lot bestelt, krijg je er twee. Per ronde speel je mee voor verschillende prijzen. De bovenste rij vol? Prijs! De bovenste én onderste rij vol? Ook prijs! En de hele kaart vol is natuurlijk ook goed voor een prijs.

Speel mee voor extra prijzen

De prijzen per ronde worden vooraf bekend gemaakt en worden tijdens de avond ook getoond en genoemd. Naast deze prijzen hebben we ook veel loterijprijzen. Met het speellot maak je dus niet alleen kans op de bingoprijzen, maar ook nog op andere mooie woonprijzen. Elk lotnummer gaat in een grote schaal en tussendoor trekken we regelmatig lotnummers die dan de getoonde en genoemde prijs winnen.

Extra kans dus om iets moois te winnen voor je huis!

Gepubliceerd op7 oktober 2020 om 8:53
Adres
Klein Heiligland 69 zwart
2011 ED Haarlem