Deel deze spotlight

Een Vincent aan jouw muur

Tekst
BeeldMuurmeesters

Muurmeesters gaat een unieke samenwerking aan met het internationaal vermaarde Van Gogh Museum, Amsterdam. Wereldberoemde schilderijen van Vincent van Gogh behoren daarmee tot de officiële Muurmeesters collectie.

VINCENT VAN GOGH

Wie kent hem niet, die meesterlijke postimpressionist uit de 2e helft van de 19e eeuw. Het levensverhaal van Vincent is net zo kleurrijk en indrukwekkend als zijn schilderijen. Van Goghs invloed op het expressionisme,

het fauvisme en de vroege abstractie was enorm, net als op de moderne twintigste-eeuwse kunst.

Wij bij Muurmeesters zijn daarom ook heel trots op deze officiële samenwerking met het Van Gogh Museum, dat geheel gewijd is aan Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten. Zo hebben wij toegang tot de best mogelijke bestanden en kunnen we gegarandeerd de hoogste kwaliteit bieden. Ook biedt het de mogelijkheid tot Muurmeesters met een extra grote maatvoering. Zo is het Zelfportret met strohoed b.v. verkrijgbaar in een maat van 4oox500 (bxh).

Muurmeesters heeft voor jullie alvast een prachtige selectie gemaakt en in overleg zijn andere werken van Vincent van Gogh van de museum collectie op aanvraag aan te leveren.

Extra waardevol: met een aankoop van een Van Gogh Muurmeester uit deze collectie ondersteun je het werk van het Van Gogh Museum, vangoghmuseum.nl

VAN GOGH OP FLUWEEL

Muurmeesters biedt uitvoeringen in zacht fluweel omrand met prachtige lijsten, een combinatie die de kleurrijke schilderijen van Vincent van Gogh een extra warme en krachtige uitstraling geeft. Houd ook onze social media kanalen in de gaten, want binnenkort zijn er hele interessante acties rondom Vincent van Gogh te vinden. Kies HIER jouw favoriete Van Gogh en wie weet heb jij binnenkort ook een echte Vincent Muurmeester aan jouw muur.

Gepubliceerd op2 december 2020 om 8:30
Adres
Klein Heiligland 69 zwart
2011 ED Haarlem