Deel deze spotlight

NIEUW! De ronde Van Gogh

Tekst
BeeldMuurmeesters

Vincent: “Ik maak steeds wat ik nog niet kan om het te leren kunnen”

De bijzondere samenwerking tussen het vermaarde Nederlandse Van Gogh Museum en Muurmeesters levert weer nieuwe, verfrissende ideeën en producten op. Vanaf oktober 2021 zijn de wereldberoemde schilderijen van Vincent van Gogh nu ook in ronde reproducties in de collectie van Muurmeesters opgenomen.

VINCENT VAN GOGH

Wie kent hem niet, die meesterlijke postimpressionist uit de 2e helft van de 19e eeuw. Het levensverhaal van Vincent is net zo kleurrijk en indrukwekkend als zijn schilderijen. Van Goghs invloed op het expressionisme, het fauvisme en de vroege abstractie was enorm, net als op de moderne twintigste-eeuwse kunst. Het Van Gogh Museum in Amsterdam beheert met ruim 200 schilderijen, bijna 500 tekeningen en meer dan 700 brieven de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh ter wereld.

ROND VAN GOGH

Muurmeesters heeft naast haar reguliere, rechthoekige collectie, nu ook een selectie van de mooiste reproducties van schilderijen van Vincent van Gogh in een ronde uitvoering ontwikkeld. Ronde vormen zijn aantrekkelijk en geven in het interieur warmte, een speels effect, doorbreken de rechte lijnen en hebben een positief effect op je gemoedtoestand.

OP FLUWEEL

Om de ronde Muurmeesters nóg mooier te maken worden ze geprint op een fluweelachtige stof. De stof van de ronde frames is sterk, ziet er rijk uit, geeft diepte en contrast aan het schilderij en heeft een zachte touch. Vooral de intense kleuren van Vincents schilderijen komen prachtig uit. Door de nauwe samenwerking met het Van Gogh Museum heeft Muurmeesters toegang tot de originele bestanden zodat wij reproducties op de hoogste kwaliteit en in een extra grote maatvoering kunnen bieden.

Ook heeft Muurmeesters toegang tot extra achtergrondinformatie van bv. de curatoren van het van Goghmuseum en mag de originele handtekening van Vincent van Gogh worden gebruikt. Muurmeesters heeft voor jullie alvast een prachtige selectie gemaakt maar in principe zijn alle werken van het museum https://www.vangoghmuseum.nl/nl/collectie op aanvraag aan te leveren. En, met de aankoop van een van Gogh Muurmeester voor jouw muur, steun je gelijk met een bijdrage het van Gogh Museum. Vanafprijs: €428.00 - 70 diameter

Gepubliceerd op12 oktober 2021 om 13:38
Adres
Klein Heiligland 69 zwart
2011 ED Haarlem