Tarkett Nederland

Al meer dan 140 jaar is Tarkett een wereldwijde leverancier van innovatieve vloeroplossingen, waaronder PVC-vloeren, linoleum en tapijt. We leveren aan o.a. ziekenhuizen, scholen, hotels, kantoren en winkels. Duurzaamheid vormt bij ons de basis.

Bij Tarkett geloven we in een mooiere wereld door te luisteren naar de mens en de aarde. Al meer dan 140 jaar ontwikkelen we vloeren van topkwaliteit die niet alleen de wereld om ons heen mooier maakt, maar dragen we ook onze visie uit op natuur en milieu.

Decennialang hebben we onszelf bewezen door de ultieme klantervaring te bieden en steeds opnieuw innovatieve vloeroplossingen te bedenken voor een breed scala aan segmenten.

De keuze van vloerbedekking is van groot belang voor het interieur. De juiste vloeroplossing zorgt mede voor een goede akoestiek, gezond binnenluchtklimaat en welzijn van de gebruiker. Tarkett biedt duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossingen van hoge kwaliteit voor uiteenlopende branches.

Bij Tarkett begrijpen we dat geen project hetzelfde is. De keuze van de juiste vloer speelt een cruciale rol bij het creƫren van de gewenste uitstraling van uw ruimte. Daarom bieden wij een breed scala een ontwerpen in verschillende productcategorieƫn.

Of het nu gaat om het vormgeven van een inspirerende leeromgeving, het ontwikkelen van praktische en veilige kamers of de afwerking van uw ruimte: ons uitgebreide kleurenpalet en talloze opties in dessins en patronen verzekeren dat u altijd een vloer kiest die perfect past bij de stijl van uw project.

Adres
Taxandriaweg 15
5142PA Waalwijk
Contact
Denise van Keulen