Interior Glassolutions

Over Interior Glassolutions

De toepassing van glas in het interieur wint aan populariteit. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Glas is een veelzijdig materiaal dat naar wens nadrukkelijk aanwezig kan zijn of juist niet.

Bij INTERIOR GLASSOLUTIONS zijn we gespecialiseerd in alles dat raakvlakken heeft met glassystemen ten behoeve van interieurtoepassingen. Zo bieden we maatwerkoplossingen voor geluidsisolatie , brandwerin en ter inbraakpreventie. Ook met projecten waarbij niet eerder begaande terreinen worden ontdekt hebben we onze strepen ruimschoots verdiend, onze zogeheten Specials.

De wereld is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Hier zijn wij ons bewust van en stellen dan ook alles in het werk om energie-efficiënte oplossingen te ontwikkelen. Dit doen we door onze ecologische voetafdruk te bepalen, deze te verbeteren en eco-innovaties te initiëren voor de gehele levenscyclus van onze producten. Dit proces monitoren we doormiddel van de zogeheten levenscyclusanalyses (LCA’s). Concreet onderzoeken deze

LCA’s de volgende zaken (volgens de internationele ISO-normen):

  • Alles fases van de levenscyclus: van grondstofwinning via productie, gebruik tot einde levensduur.
  • Alle milieueffecten die door het product gegeneerd worden: CO2- uitstoot, energieverbruik, waterverbruik, luchtverontreiniging, etc.

De resultaten hiervan rapporteren we in de Milieugebonden Product Verklaringen. Dit heeft geleid tot het EPD Verified keurmerk.

Adres
Wageningselaan 42
3903 LA Veenendaal