Deel deze spotlight

Het onmogelijke toch mogelijk maken!

Tekst
BeeldInterior Glassolutions

De toepassing van glas in het interieur wint aan populariteit. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Glas is een veelzijdig materiaal dat naar wens nadrukkelijk aanwezig kan zijn of juist niet, zonder tekort te doen aan de functie. Kantoorruimten voorzien van glazen scheidingswanden bieden een mate van privacy maar ogen ruimtelijker. Immers meer (natuurlijk) licht kan zich in de ruimten verspreiden. Daarnaast kan een glazen scheidingswand de identiteit, uitstraling en cultuur van het bedrijf mede accentueren.

Het gebruik van functioneel glas in het interieur vereist kennis van glaseigenschappen en knowhow met betrekking tot bevestigingssystemen. INTERIOR GLASSOLUTIONS bv beschikt over beide. Voor uw referentieproject biedt INTERIOR GLASSOLUTIONS bv technisch en creatief advies, product- en systeemontwikkeling, geproduceerd en geplaatst in een perfecte combinatie van functionaliteit en design.

GETEST MULTIFUNCTIONEEL GLAS

Speerpunten van Interior GLASSOLUTIONS zijn totaaloplossingen in glas die brandwerend, geluid-werend en kitloos zijn. Deze SYSTEMS™ worden met vooraf geteste veiligheidsbeglazingen uitgevoerd en voldoen aan de Europese Veiligheidsnormen en Nederlandse richtlijnen (NEN6702 en NEN3569). Nieuw in het brandwerende gamma zijn onze volglazen deuren! Naast de veiligheid hoeft het privacy comfort niet beperkt te worden met de toepassing van glazen scheidingswanden. Zo wordt met SYSTEMS CLIP-IN SILENCE™ een hoge geluidsisolerende prestatie behaald van wand, t/m Rw=60dB, inclusief deur, t/m Rw=47dB. En voor welke functie of combinatie van functies u ook kiest, glas leent zich bij uitstek voor esthetische uitingen: volledige transparantie, doorschijnend of met eigen design. Voor meer projecten of aanvullende informatie, bezoek onze website www.interiorglassolutions.com

Tekst & fotografie: Interior Glassolutions

Gepubliceerd op17 september 2019 om 15:10
Adres
Wageningselaan 42
3903 LA Veenendaal