WaterRower | NOHrd Benelux

Het origineel sinds 1988

30 jaar sterk

- WaterRower ontwerpt en produceert al sinds 1988 roeimachines van uitzonderlijke kwaliteit en met een uniek design. Ontworpen in de jaren 80 door Yale University en US National Team roeier John Duke.

Onderscheidend

De WaterRower is niet alleen visueel een blikvanger maar ook technisch gezien een hoogtepunt. De roeimachine heeft een compacte, rechtlijnige bouw en door gebruik te maken van onderscheidende, hoogwaardige materialen past hij moeiteloos in iedere omgeving. De Watertank geeft zowel een visuele als een akoestische terugkoppeling tijdens de training waarbij de weerstand zich automatisch aan iedere gebruiker aanpast. Wanneer niet in gebruik kan de WaterRower eenvoudig met een enkele beweging rechtop worden geplaatst.

Het door ons gebruikte hout is zeer robuust en perfect geschikt voor de constructie van de WaterRower, het dempt schokken en trillingen en het unieke weerstandsgevoel wordt er door versterkt.

NOHrD

NOHrD is het zustermerk van WaterRower. De originele NOHrD producten zijn meer dan alleen functionele sporttoestellen fitnesstoestellen - ze omvatten alle aspecten van functionaliteit, design en duurzame productie. Het resultaat is luxe fitnessapparatuur vervaardigd uit natuurlijke materialen, die moeiteloos in iedere omgeving passen als ware het een onderdeel van het meubilair. Vervaardigd en handgemaakt in onze moderne faciliteit in Nordhorn (Duitsland), NOHrD ontwerpt en produceert high-end trainingsapparatuur zoals kabelpulleys, trainingbankjes en dumbbells maar ook fietsen en loopbanden. Alle NOHrD producten worden vervaardigd van hout uit hernieuwbare bossen in Duitsland. De exclusieve fitnessapparaten zijn beschikbaar in essen-, eiken-, kersen- en walnoothout, of in de donkerder gekleurde Club-modellen, allemaal met optionele kunst- of echt leren bekleding.

Adres
Noord 63
2931 SJ Krimpen aan de Lek
Contact
Franklin van der Zijde
Telefoon