The Kitchen Art Studios

WE IMAGINE YOUR STYLE

Welkom bij

The Kitchen Art Studios


Dat een keuken onderdeel is van uw lifestyle; zetten onze ondernemers om in een statement. The Kitchen Art Studios ademen stijl, passie en kennis. Met de rijke materialen creëren zij unieke elementen.

Tegenwoordig is het meer en meer de trend dat men een compleet luxe interieur wil waarin de keuken het centrale punt vormt als een fraai meubelstuk. Een keuken moet dus niet alleen praktisch zijn, maar moet tevens deel uitmaken van uw zorgvuldig gestylde interieur. Een interieur dat u als eigenaar representeert.

Onze aangesloten ondernemers vertalen deze wensen door naar een complete woonbeleving, in de vorm van een keuken, met unieke elementen en uitzonderlijke materialen. Bij The Kitchen Art Studios vindt u alleen maar ondernemers die u deze complete woonbeleving kunnen bieden. ‘We Imagine Your Style’ is bij deze ondernemers dan ook op het lijf geschreven. Elke aangesloten ondernemer is een ware professional. Dat ziet u niet alleen aan de showroom; het uit zich ook doordat deze ervaren professionals in staat zijn een uniek stijlelement toe te voegen aan uw huis.

---

The Kitchen Art Studios is een concept van DER KREIS Nederland B.V.: de meest toonaangevende inkoop- en marketingorganisatie in de keuken- en sanitairbranche. Door gezamenlijke inkoop en marketing kunnen wij onze krachten bundelen en u de beste producten en prijzen garanderen.

Adres
Duurzaamheidstraat 3 (hoofdkantoor)
8094 SC Hattemerbroek