Deel deze spotlight

The Kitchen Art Studios

Tekst
BeeldTHE KITCHEN ART STUDIOS

De ondernemers van The Kitchen Art Studios spelen in op de trend waarin jouw keuken als fraai meubelstuk het centrale middelpunt vormt van jouw living. Een keuken moet daarom niet alleen praktisch zijn, maar tevens deel uitmaken van een zorgvuldig gestyled interieur. Bij ons vind je daarom alleen maar ondernemers die gespecialiseerd zijn in het creëren van deze complete woonbeleving. Onze slogan is niet voor niets: We Imagine Your Style!

ZONDER COMPROMIS

Naast het feit dat het functionele aspect belangrijk is, zien wij dat een keuken moet fungeren als een omgeving waarin je jezelf als bewoner echt kunt representeren. Tevens begrijpen wij als geen ander dat een keuken onderdeel is van jouw gehele lifestyle en zetten dit feilloos om in een waar statement. The Kitchen Art Studios ademen stijl, passie en kennis. Met rijke materialen creëren wij unieke elementen en laten de keuken integreren als prachtig meubelstuk in jouw interieur. Elke van de bij ons aangesloten ondernemers is een ware kunstenaar. Dat is niet alleen terug te zien in onze showrooms, het uit zich ook doordat wij als ervaren professionals in staat zijn een uniek stijlelement toe te voegen aan jouw woning. Samen met jou realiseren wij jouw unieke droomkeuken. Zonder compromissen.

TOONAANGEVEND IN TRENDS

The Kitchen Art Studios inspireren je graag op het gebied van de laatste én komende trends in zowel keukenstijlen als apparatuur. Zo is een upcoming trend het gebruik van metallics in de keuken zoals brons en goud. Kies bijvoorbeeld voor een luxueus donker marmeren werkblad met gouden aders of voor bronzen metallic keukenfronten. Ook op het gebied van apparatuur kunnen wij je adviseren over de nieuwste ontwikkelingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een designkookplaat met afzuiging in de plaat? Hierdoor ontstaat de vrijheid jouw keuken in te delen naar jouw eigen unieke woonwens. Natuurlijk mag de wijnklimaatkast, waarmee je op elk moment een passende wijn op exact de juiste temperatuur kunt serveren, niet ontbreken.

PREMIUM INTERIEURS

Wij richten ons voornamelijk op het hogere segment. Hans Middelkoop van Kitchen Art Studio Middelkoop Culemborg: ‘Wij bereiken een klantengroep die een niveau verder gaat: het luxere segment. Het gaat niet alleen meer om de keuken an sich, maar juist om de beleving. The Kitchen Art Studios is een prachtig concept dat een bepaalde verwachting uitstraalt en daarnaast ook regionaal verdeeld is. Dezelfde luxe uitstraling vind je ook terug in onze showroom. Toch willen we iedereen kunnen adviseren en met égards behandelen, ongeacht het budget. Want de uitdaging zit er juist in om voor elk budget een high-end keuken te creëren. Dat is ook het mooie van de ondernemers van The Kitchen Art Studios, wij kunnen dat.’

WE IMAGINE YOUR STYLE

Bij The Kitchen Art Studios ben je dankzij passie, vakmanschap en een kritisch oog verzekerd van de juiste toepassing en verwerking van luxe materialen.

TREND: VAN BINNEN NAAR BUITEN

Met stoere materialen zoals beton en een grote glazen pui gaat de leefkeuken vloeiend over in een echte buitenliving. Zoals deze prachtige keuken, gerealiseerd door Kitchen Art Studio Diepeveen keukens uit Giessen.

Al onze aangesloten ondernemers hebben een ruime ervaring in de keukenbranche. Hierdoor kunnen wij je op alle fronten van het juiste advies voorzien en je inspireren. Wij ontwerpen en creëren graag samen jouw unieke droomkeuken die past bij jouw persoonlijkheid en lifestyle. Om hiervoor het optimale resultaat te kunnen garanderen, hebben wij onze krachten gebundeld met architecten zoals Designa Interieur en Architectuur, bekend van Van Woonvilla naar Droomvilla en trendforecaster Monique van der Reijden. Daarnaast werken wij nauw samen met gerenommeerde merken, zoals Miele, Gaggenau, Siemens, SMEG en AEG. De inspiratievolle showrooms zijn verspreid over Nederland. Laat je inspireren op www.thekitchenartstudios.nl of prikkel jouw zintuigen met een bezoek aan één van de prachtige Kitchen Art Studio showrooms.

GEÏNTERGREERDE KASTENWAND

Creëer rust door de pantry te integreren als kastenwand: zeer functioneel en tegelijkertijd ook heel stijlvol. Zoals hier te zien in een luxueuze keuken van Kitchen Art Studio Eiland de Wild Keukens in Alkmaar en Heerhugowaard.

TREND: MARMER

Luxe materialen als marmer, onyx, terrazzo en luxe houtsoorten worden in een architectonisch keukenontwerp geheel op maat verwerkt zoals je kunt zien in deze prachtige keuken bij Kitchen Art Studio The Furnery te Enschede. Trend: hout en zwart bij Kitchen Art Studio Middelkoop Culemborg.

Gepubliceerd op15 november 2022 om 9:00