Blecks B.V.

DIT IS BLECKSⓇ

Een stalen deur van formaat, de ultieme lichtinval en dat geheel naar uw persoonlijke wens. De BLECKS® stalen deuren met glas creëren een unieke ambiance en een fortuinlijk gevoel van ruimte in ieder interieur. De stalen binnendeuren BLECKS® worden toegepast in zowel woningen als zakelijke projecten.

BLECKS® is een merk van Van Hierden Metaal uit Barneveld. Van Hierden Metaal is een ervaren bedrijf in het leveren van staalproducties voor uiteenlopende sectoren. BLECKS® onderscheidt zich door de complete en persoonlijke aanpak, van ontwerp tot aan de oplevering. BLECKS® levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Daarnaast hechten wij veel waarde aan echte stalen deuren.

Ontstaan uit de vraag van diverse personen en bedrijven besloten wij stalen deuren te gaan maken. Dankzij onze vele jaren ervaring in de stalen constructies en goed verdiepen in kwaliteit, hebben wij onze BLECKS® stalen deuren gelanceerd.

WAT WIJ BELANGRIJK VINDEN

Als u aan ons vraagt wat wij belangrijk vinden is dit echte stalen deuren voor een zo betaalbaar mogelijk bedrag te plaatsen. Waar er helaas veel aluminium deuren geplaatst worden blijven wij kiezen voor echt staal. Dit doen wij vanwege de stevigheid van de deuren en de mooie afwerking die mogelijk is. Ook is een stalen deur symmetrisch aan beiden kanten.

Ons team hecht veel waarde aan persoonlijke aanpak, kwaliteit en vakkundig werk. Wij staan in voor uw persoonlijke wensen.

Adres
Hanzeweg 41
3771NG Barneveld
Contact
Corstian van Bochoven
Telefoon