Deel deze spotlight

DIT IS BLECKS®

Tekst
BeeldBLECKS®

BLECKS® is producent van blikvangers. Van stalen deuren die met hun naadloze design voor een prachtige lichtinval zorgen en een unieke ambiance weten te creëren. Het bedrijf uit Barneveld is een merk van Van Hierden Metaal uit dezelfde plaats, een specialist in staalproducties die oplossingen voor verschillende sectoren realiseert.

STALEN DEUREN

De vraag naar stalen deuren is de laatste jaren enorm gestegen. Ze zijn dan ook een schitterende eyecatcher in elk interieur. De deuren zorgen voor een prachtige lichtinval in huis en zijn -omdat de deuren volledig op maat worden gemaakt- daarnaast een persoonlijk interieurstuk. Het draait om details en keuzemogelijkheden en dat is waar BLECKS® zo flexibel in is. Wil je een speciaal ontwerp of kleur? Of juist een breder profiel of een structuur in het glas? Bij BLECKS® ben je aan het juiste adres. Doordat BLECKS® van productie tot poedercoating en montage alles in eigen hand heeft, kan er snel geschakeld worden en optimale kwaliteit worden gegarandeerd.

ZOWEL OP DE PARTICULIERE ALS OP DE ZAKELIJKE MARKT IS BLECKS® EEN STERKE SPELER.

BLECKS® is gestart als leverancier voor de particuliere markt, maar ook steeds meer interieurarchitecten en bouwbedrijven weten inmiddels de weg naar Barneveld te vinden. Dat heeft alles te maken met de genoemde flexibiliteit en het ongekend hoge afwerkingsniveau. Een deur van BLECKS® is niet zomaar een deur. En toch is het team van BLECKS® zo nuchter als het maar zijn kan. Wil de klant op locatie afspreken? Geen probleem. Ook nog een rondje door de showroom? Prima! En een kijkje in de naastgelegen productieruimte? Een goed idee. De foto’s spreken voor zich. Dit zijn blikvangers die iedereen wenst.

VOORDELEN VAN STALEN DEUREN

Omdat staal veel sterker is dan aluminium kun je bij stalen deuren kiezen voor slanke profielen. En dat betekent: meer mogelijkheden om te personaliseren. Zo is er altijd een deur die past bij jouw stijl en interieur. Stalen deuren zijn onverwoestbaar en isoleren zo’n drie keer beter dan aluminium. Ze zijn dus niet alleen mooi en functioneel, maar zorgen ook voor een besparing op je verwarmingskosten.

Kies je voor stalen deuren van BLECKS®, dan kun je alle kanten op. De duurzame deuren worden op maat ontworpen en zijn uniek, omdat de profielen uit één geheel en volledig met de hand worden gemaakt in de eigen fabriek. Van zwarte taatsdeuren tot stalen vouwdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren: hier vind je zeker de favoriet voor jouw droomhuis.

TAATSDEUR

Een stalen taatsdeur is een schitterende oplossing om de keuken en de living van elkaar te scheiden, terwijl je het idee van een open keuken behoudt. Deze deur zorgt voor een mooie lichtval en kan naar beide kanten geopend worden.

VOUWDEUR

Stalen vouwdeuren zijn heel goed binnen toe te passen en vormen een bijzondere eyecatcher in het interieur, zoals hier in een kamer en suite. Vouwdeuren zijn ook heel geschikt voor het tuinhuis of voor de entree naar het terras.

KLEUREN

Zijn stalen deuren dan altijd zwart? Nee, zeker niet. De stalen profielen zijn in iedere gewenste kleur te coaten. Op die manier zijn de deuren nog persoonlijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook je stalen deuren matchen met je keuken of meubels. De twee taatsdeuren en de deur voor de wijnkast in dit project zijn door BLECKS® uitgevoerd in brons. Wat een mooi resultaat!

EEN STALEN DEUR KIEZEN

Benieuwd welke stalen deur bij jouw interieur past? Bij BLECKS® kun je online een eigen deur ontwerpen en op maat samenstellen. Je ziet in onze 3D-configurator hoe jouw stalen deuren eruit komen te zien en ontvangt desgewenst direct een prijsopgave per mail.

SCHUIFDEUR

Met een stalen schuifdeur creëer je ruimtelijkheid en kan je verschillende ruimtes perfect van elkaar scheiden zonder ruimte te verliezen. Ideaal ook voor een kantoor aan huis, omdat de ruimte prachtig kan worden afgesloten.

SCHARNIERDEUR

Scharnierdeuren worden geplaatst in een elegant kozijn van staal en zijn op veel manieren uit te voeren. Te gek ook voor een modern landelijk interieur!

Gepubliceerd op21 augustus 2022 om 9:00