Deel deze spotlight

Lichtkanaalsysteem by Trilux

Tekst
BeeldTrilux Benelux

Lichtkanalen zijn de favoriet van menig architect. Dankzij het robuuste karakter en het sierlijke lijnenspel kunnen diverse ruimten eenvoudig met elkaar verbonden worden in stijl én functie. Het mooie aan dit type verlichting is dat het armatuur ogenschijnlijk uit één geheel bestaat door de naadloze overgang van de optieken.

Lichtkanalen worden gebruikt om een interieur te versterken of te accentueren. Omdat lichtkanaalsystemen veelal moeten voldoen aan individuele eisen en wensen, werken wij binnen TRILUX zonder standaard configuratie. Ieder project heeft immers zijn eigen afmetingen, uitstraling en vormen, waar wij de technische eigenschappen van ons lichtkanaalsysteem graag op aanpassen.

Het TRILUX lichtkanaalsysteem draagt de naam Finea. Finea is een flexibel, modulair lichtkanaalsysteem dat eenvoudig te configureren is op afmeting, vormgeving, installatiewijze, licht- en sensortechniek. Daarbij kun je kiezen uit gericht of strijklicht, een actieve uitvoering met Human Centric Lighting (HCL), hoge kleurweergave index (CRI90) en/of geïntegreerde noodverlichtingscomponenten. De Finea voldoet hierdoor niet alleen aan de esthetische eisen, maar ook aan alle denkbare voorschriften.

Gepubliceerd op21 juli 2023 om 11:06
Adres
Databankweg 28
3821AL Amersfoort