Ztyl Houten Sierlijsten

Ztyl Houten Sierlijsten

Ztyl Houten sierlijsten bestaat uit een unieke collectie sierlijsten, uitgebreid en compleet.

Van karaktervolle raamomlijstingen, deurlijsten (architraven), stijlvolle hoge plinten tot en met gevellijsten en wand-en plafondlijsten.

Zo tovert u elke ''gewone'' woon of werkruimte om tot een bijzonder verblijf. En natuurlijk gemaakt van zuiver grenen hout. Dat betekent duurzaam genieten!

Historie

Ztyl Houten Sierlijsten is een product van het oerhollandse bedrijf Zwart Houtbewerking, waar sinds het begin van de vorige eeuw al lijstwerk wordt gemaakt. In 2009 is hiervoor de specialisatie Ztyl Houten Sierlijsten opgericht, welke wordt verkocht via de erkende hout -en bouwmaterialenhandel.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren, zodat u het mooiste resultaat krijgt. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige houtsoorten zoals Grenen, Meranti/Mahonie of Western red cedar. Alle voorraad lijsten worden gemaakt van zuiver grenen (gevingerlast / gelamineerd) noestvrij hout.

Decoratieve raamlijsten, klassieke deurlijsten en architraven, decoratieve houten plafondlijsten, opvallende schouw- en kooflijsten of hoge houten plinten - luxe plinten en neuten. De fraaie collectie houten profielen en grenen sierlijsten van Ztyl geeft uw woning of kantoorpand de juiste uitstraling.

Bovendien worden de lijsten twee maal voorbehandeld met grondverf en tussentijds geschuurd voor een egaal oppervlak. Dit alles doen wij in eigen beheer zodat wij zelf kunnen instaan voor de kwaliteit.

Inmiddels zijn talrijke ''gewone'' woon -en werkruimtes omgetoverd tot bijzondere verblijven. Kijk hiervoor gerust op onze inspiratie pagina. Voor het monteren van onze lijsten hebben we een stappenplan gemaakt voor deurlijsten (architraaf) en voor sierlijsten. Bekijk beide voorbeelden.

Momenteel bestaat er een uitgebreid netwerk van voorraadhoudende verkooppunten in Nederland. Daarnaast zijn er ook verkooppunten die op bestelling snel kunnen leveren.

Geen verkooppunt in de omgeving? Uiteraard kunt u dan rechtstreeks bij ons bestellen.

Adres
Sluispolderweg 25
1505HJ Zaandam