Kuiper Holland

Over Kuiper Holland

Kuiper Plaatveredeling produceert al sinds 1953 hoogwaardig gefineerd plaatmateriaal en is al die tijd blijven investeren in de kwaliteit van haar producten en organisatie. Met een fineer persstraat, een HPL persstraat en een hotmelt persstraat bevat de productie van Kuiper Plaatveredeling drie lijmtechnieken onder één dak. Tevens produceert Kuiper FSC® gecertficeerd gefineerd plaatmateriaal. Naast de Kuiper fineercollectie voeren wij ook de ALPI Lignum fineercollectie.

Het succes van Kuiper Plaatveredeling berust in de eerste plaats natuurlijk op de hoge kwaliteit van onze producten. Toch is dat niet het complete verhaal. Kwaliteit wordt immers ook bepaald door andere factoren, zoals betrouwbaarheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Ook op die punten scoort Kuiper hoog, met snelle en stipte levertijden, soepele logistiek en grote aandacht voor problem solving. Als betrokken partner denken wij graag zo vroeg mogelijk mee over de projecten van onze klanten, om samen tot een optimaal eindresultaat te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw klant het fineer bij ons zelf uitzoeken voor uw jacht- of interieurproject.

voor een fineerproject waarbij de uitstraling van de gefineerde onderdelen zo homogeen mogelijk moet zijn is het belangrijk voor ons om zoveel mogelijk informatie over dit project te ontvangen. Voordat het fineer wordt uitgezocht willen we dan graag een duidelijk overzicht hebben van het aantal platen per onderdeel of ruimte.

Onze fineermeesters kunnen dan het fineer selectief gaan uitzoeken voor het project, natuurlijk kan dit ook samen met de architect of eindklant bij ons in Tubbergen worden gepland om het fineer ter plekke uit te zoeken.

Meer informatie over fineer en/of gefineerd plaatmateriaal: www.fineer.nl

Heeft u als (interieur)architect ook interesse in onze nieuwe fineercollectie? Deze bezorgen wij u graag in combinatie met een korte toelichting over onze werkwijze.


Adres
Molenstraat 34
7651 AX Tubbergen