Zacht, kleurrijk & flexibel

Tekst
BeeldLAMA CONCEPT

De voorheen goed gedefinieerde lijnen tussen thuis en kantoor worden een steeds grijzer gebied. Kantoorwerk is onafhankelijker, efficiënter en persoonlijker. Deze verschuiving in arbeidsethos vraagt om een complete verandering in de kantoorinrichting en de focus ligt op flexibel

LAMA CONCEPT

De voorheen goed gedefinieerde lijnen tussen thuis en kantoor worden een steeds grijzer gebied. Kantoorwerk is onafhankelijker, efficiënter en persoonlijker. Deze verschuiving in arbeidsethos vraagt om een complete verandering in de kantoorinrichting en de focus ligt op flexibel. LAMA CONCEPT Onze ontwerpstudio is gespecialiseerd in materiaal-en productontwerp voor interieurarchitectuur. Met onze eigen collectie bieden we architecten en interieurontwerpers mogelijkheden om hun projecten op een zachte en flexibele manier te beïnvloeden met elementen die zo subtiel of prominent aanwezig kunnen zijn als men wenst.

Materialen die wij ontwikkelen zijn toepasbaar op vele manieren; op wanden, vloeren, los in de ruimte of om meubels mee te bekleden. Alle materialen en ontwerpen zijn in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Voorheen gevestigd in Amsterdam, maar nu in de voormalig Gereformeerde kerk te Dirkshorn. Doordat we ons kantoor, atelier en showroom in een kerk gevestigd hebben kunnen we nog beter experimenteren met akoestiek.

FLEXIBILITEIT EN HERGEBRUIK

Ons eigen restafval, afgedankte kleden of roomdividers verwerken wij tot nieuwe wandbekleding. Maar wij zien ook dat onze materialen of producten van tien jaar geleden door interieurarchitecten zelf worden hergebruikt in hun hedendaagse projecten, dat geeft een enorme voldoening. Wij streven naar een collectie die tijdloos is van ontwerp, gemaakt van mooie en kwalitatieve materialen die in maatvoering, kleur en gebruik is aan te passen. Producten die uitnodigen tot aanraken.

Gepubliceerd op10 januari 2023 om 9:00