Deel deze spotlight

XO Interiors goes Industrial

Tekst
BeeldXO INTERIORS

Wij volgen de nieuwste trends. Trends die de vraag van onze klanten beantwoorden. Natuurlijk adviseren wij je graag over onze meubelen. Samen met jou bekijken wij welke producten van ons een aanvulling kunnen zijn op jouw eigen assortiment of project. Wij willen verrassend zijn. Daarom komen wij elk jaar met nieuwe producten. Omdat trends veranderen. Omdat mensen veranderen.

DE KUBIC METAL COLLECTIE

In de Kubic Metal Collection combineert de moderne stijl, die gekenmerkt wordt door strakke en rechte lijnen, harmonieus met de accenten van de industriële stijl, welke wordt gekenmerkt door de zwartgeverfde metalen deuren van deze collectie. Het moderne design en de metalen deuren geven je interieur een moderne look met industriële accenten.

DE OSLO METAL COLLECTIE

In tegenstelling tot onze andere collecties is de Oslo collectie volledig gemaakt van grenenhout. Hier benadrukken wij het gebruik van natuurlijke materialen, minder bewerkt, met imperfecties die het meubeldesign een bijzondere charme geven. Het aantrekkelijke design van deze collectie geeft je huis een nieuwe look. Om onze klanten een grotere variatie te kunnen bieden, hebben we deze collectie aangepast met metalen deuren (Oslo Metal).

DE FIELD COLLECTIE

Wij creëerden deze collectie geïnspireerd door het motto, less is more. Een minimalistische stijl, die onze klanten een eenvoudige, luchtige en tegelijkertijd een functionele ruimte biedt. Deze collectie is gemaakt met eiken fineer. De deuren hebben push-open systemen en de lades hebben soft-close geleiders met totale extractie.

Gepubliceerd op7 mei 2022 om 9:00