WOW!

Tekst
BeeldTHEBALUX

Al meer dan 25 jaar is Thebalux Badkamermeubelen vanuit Zutphen actief op het gebied van ontwerp en productie van betaalbaar en duurzaam meubilair voor de badkamer.

THEBALUX BADKAMERMEUBELEN – KWALITEIT UIT NEDERLAND

Kwaliteitsproducten met hedendaagse designs vinden via een breed dealernetwerk in Nederland, Duitsland en Oostenrijk hun weg naar de consument. Thebalux richt zich ook op andere segmenten, zoals de rechtstreekse levering aan de projectmarkt. Dit geschiedt met name door het produceren van (badkamer)kasten, HPL-bladen en badkamerspiegels op maat. Afgestemd op individuele wensen en tegen concurrerende prijzen.

Thebalux beschikt over een zeer omvangrijk assortiment wastafels in verschillende stijlen en materiaalsoorten welke perfect kunnen dienen als uitgangpunt voor jouw project-ontwerp. Naast badkamermeubelen is er een zeer uitgebreid programma voor de toiletruimte beschikbaar. Met de serie Sjithouse Furniture kan ook de kleinste kamer van het huis perfect aansluiten bij de designwensen van de veeleisende eindgebruiker.

Ben je architect, adviseur of aannemer en benieuwd naar de mogelijkheden bij Thebalux? Neem contact op en we bezoeken je graag. Tevens ben je van harte welkom in de uitgebreide showroom in Zutphen.

Gepubliceerd op7 november 2022 om 9:00