Deel deze spotlight

Wolvilt van HOLLANDFELT

Tekst
BeeldHollandfelt

Vanaf een dikte van 3mm wordt wolvilt van HOLLANDFELT vaak gebruikt als wandbekleding om de akoestiek te verbeteren in ruimtes als restaurants, kantoorlandschappen, scholen en bedrijven. 3mm dik wolvilt van HOLLANDFELT kan een akoestische absorptie hebben tot 52%, bij 10 mm dik wolvilt loopt dit op tot wel 100%! Zuiver wol is van nature onbrandbaar, recyclebaar en vuilafstotend.

Het wolvilt van HOLLANDFELT kan direct en in zijn pure vorm met plakfolie of speciale lijm direct op de muur bevestigd worden. Ook akoestische panelen, gordijnen of zelfs sculpturen behoren tot de mogelijkheden.

Met behulp van de nieuwste snijtechnieken kan het wolvilt geleverd worden in elke gewenste maat of vorm. Dit geeft de architect enorm veel vrijheid in het ontwerpen van de akoestische wandbekleding, denk aan: ingelegde vormen, een spel van verschillende kleuren of 3D effecten.

Het wolvilt is leverbaar in de diktes 1, 2, 3, 5 en 10 mm en in wel 100 verschillende kleuren, dus is er bijna voor elk project een passende variant van HOLLANDFELT beschikbaar.

WWW.HOLLANDFELT.NL

Gepubliceerd op12 maart 2021 om 8:30
Adres
Hugo de Grootstraat 175
2613 VS Delft