Wauw. Wand. Ongeacht de ondergrond

Tekst
BeeldMakeCover

Meters hoge visuals, die het gevoel van de stijl zoals u deze hebt bedacht, verbeelden. Of een geweldig patroon dat ‘resoneert’ met uw ontwerp. Uw creativiteit hoeft op geen enkele manier meer beperkt te worden. Het is namelijk mogelijk om ieder idee of iedere visual te realiseren, op iedere ondergrond. Welke muren heeft u in uw project?

DE ZEER GROVE MUUR

Bij bestaande bouw komt het nog wel eens voor dat bepaalde muren zo grof zijn, dat ze eerst zouden moeten worden gestuct, voordat er (foto)behang op aangebracht kan worden of voordat er een strakke wand van gemaakt kan worden. Dit is een kostbare, tijdrovende en rommel-veroorzakende aanpak. Wij kiezen in dit soort situaties daarom liever voor een voorzetwand. Met ons ClipCover-systeem geven we in een handomdraai een ruimte een totaal andere uitstraling door een strakke afwerking die meteen is voorzien van een visual, kleur of patroon. Strak wit – in verschillende tinten – is natuurlijk ook mogelijk. Door akoestisch materiaal in de voorzetwand toe te passen verdwijnt galm en verbetert de verstaanbaarheid. De impact voor de gebruikers is trouwens laag, ze kunnen meestal gewoon doorwerken tijdens het monteren.

DE BEST WEL GROVE MUUR

Muren die oneffenheden tot 4 mm bevatten, kunnen wij in één keer afwerken met een prachtig product; WallCoverLevel. Dit is een egaliserend, isolerend en akoestisch behang. Doordat we de textiel toplaag bedrukken, bent u helemaal vrij om te gaan voor strak wit, of juist een creatief ontwerp.

DE REEDS STRAKKE WAND

Voor de strakke of gestucte wand hebben wij ‘magisch’ behang: WallCover Pro. Dit is naadloos textielbehang waarmee we een wand snel en geruisloos afwerken. Het mooie van dit behang is dat uw ontwerp blijft behouden. Het behang is namelijk hufterproof, water- en vuilafstotend en bovendien PCV-vrij.

DE HELE GROTE WAND

Laat u niet afschrikken door de hoogte van een wand. Wij kunnen deze van onder tot boven voorzien van uw creativiteit. Met ons WallCoverXL fotobehang kunnen we een wand van 5 meter hoog en 45 meter breed zelfs naadloos voorzien van een foto of visual. En het beeld wordt niet verstoord bij een eventuele overlap wanneer u hoger gaat dan 5 meter.

DE DOORZICHTIGE WAND

Een glazen wand is soms nét even iets te transparant. Hier kunnen wij met privacyfolies, visuals of patronen weer alles aan doen. Door met licht en doorzichtigheid te spelen maakt u van een doorzichtige wand een opvallende of juist elegante wand.

VOORBEELDEN & PRIJZEN

Wilt u meer voorbeelden zien of een prijs voor uw project ontvangen? Bezoek www.makecover.nl of bel met 085 - 877 18 40

Gepubliceerd op9 november 2021 om 8:30