Deel deze spotlight

Wanden, canvas voor uw ideeën

Tekst
BeeldMakeCover

De wanden in een kantoor of gebouw kunnen uitstekend dienen als ‘canvas’ voor uw ideeën. Of het nu een ruwe onbewerkte muur, een strakke witte muur of scheidingswand met transparant glas is, het is allemaal een zegen omdat u er álles van kunt maken wat u wilt. Met de slimme wandoplossingen van MakeCover is dit mogelijk. Bovendien passen de oplossingen ook uitstekend in projecten met minder grote budgetten.

Magisch behang

Met WallCover Pro naadloos textielbehang bijvoorbeeld, kunt u een wand snel en geruisloos afwerken. Het materiaal is nagenoeg onverwoestbaar en water- en vuilafstotend. Als u er dus voor kiest om er een prachtig kunstwerk, een patroon of een foto op af te beelden, dan blíjft het ook mooi. Muur én visual.

En met ons Wall Cover XL behang kunt u groots denken, stelt u zich een wand van 45 meter lang en 5 meter hoog, naadloos voorzien van het beeld dat u bedenkt. Ziet u het al voor u?

De slimme en multifunctionele voorzetwand

Een grof gestucte wand, of een bakstenen muur is in een handomdraai voorzien van een strakke afwerking met onze ClipCover spanwanden. U kunt kiezen voor strak wit, een kleurvlak, een patroon, een kunstwerk, een foto, kortom: wat úw project nodig heeft.

Een absoluut voordeel van de spanwand is dat wij deze kunnen voorzien van akoestisch materiaal. Hiermee wordt geluid gedempt en nagalmtijd verminderd. Het zorgt dus voor een betere verstaanbaarheid, privacy en gevoel van comfort in een ruimte. Met name in ruimtes waar veel harde afwerking is voor vloeren, wanden en plafonds, is akoestiekverbetering een must.

Mooi én functioneel op glas

Glazen wanden komen, met name in kantoren, veel voor. Logisch want het is een uitstekende manier om ruimtes te scheiden zonder te verliezen aan transparantie en licht. Door deze glazen wanden te voorzien van creatieve patronen en visuals, kunt u juist in samenspel met licht, verbluffend mooie resultaten behalen. Wat dacht u van een stippenpatroon dat van dichtbij privacy biedt, maar op een grote afstand een betekenisvolle foto blijkt te zijn?

Wanneer – visuele – privacy voorop staat, is het overigens ook mogelijk om te werken met privacyfolies. Deze zijn mogelijk in vitrage-stijl, met echt textiel, of bijvoorbeeld een ets-effect.

Krachtig effect, snel en efficiënt aangebracht

Welke oplossing van MakeCover voor het stylen of restylen van wanden u ook kiest, ze zijn enorm krachtig in het communiceren van een beeld of uitstraling. En het aanbrengen gaat vlot zodat de oplossing betaalbaar blijft. In de meeste gevallen kan er ook doorgewerkt worden in de ruimtes waar wij mee aan de slag gaan, zodat uw opdrachtgever minimale overlast ervaart. Wilt u meer voorbeelden zien of een prijs voor uw project ontvangen? Bezoek www.makecover.nl of bel met 085 - 877 18 40

Gepubliceerd op15 september 2020 om 10:14