Uniek karakter op jouw werkplek, in onze eigen fabriek geprint

Tekst
BeeldSepawand

Geef jouw werkplek een eigen karakter met geprinte systeemwanden van Sepawand. Onbegrensde mogelijkheden van de hoogste kwaliteit. Sepawand is al meer dan vijftig jaar dé partner voor verplaatsbare systeemwanden. Wij behoren tot een van de meest toonaangevende producenten van verplaatsbare binnenwanden in Nederland.

Creëer een uniek karakter

Wanden met een print geven iedere werkplek een uniek karakter. Kies jij voor een mooi landschap of toch liever een panoramische skyline van een grote stad? Met een scherpe foto op de juiste resolutie zijn de mogelijkheden onbegrensd en altijd van hoge kwaliteit.

SNELLER, EFFICIËNTER ÉN DUURZAMER

Sepawand beschikt over een eigen fabriek met onder andere een high-end printerlijn. Printen in eigen beheer geeft ons de mogelijkheid sneller én goedkoper te produceren, omdat de systeemwanden met print zo kant-en-klaar uit de fabriek worden geplaatst.

KEUZEVRIJHEID IN MATERIALEN

Of het nu gaat om systeemwanden van glas, hout, staal of kunststof. Het printen is mogelijk op deze veel voorkomende materialen met een vlakke ondergrond.

DÉ TREND

Gebruik de wand als hulp- en presentatiemiddel. Geen te kleine flipovers meer, maar beschrijf jouw ideeën gewoon op de wand.

VOORDELEN

• Onbegrensde mogelijkheden

• Snel én duurzaam in eigen huis geproduceerd

• Printen op diverse materialen

• Combinatie met magneetwanden

• Beter dan beplakken met folieGepubliceerd op12 juli 2022 om 9:00