Deel deze spotlight

Uniek en op maat gemaakt: uw patroon of logo in mozaïek!

TekstThe Mosaic Factory
BeeldUCI Union Ceramics International B.V.

Onze collecties worden in meer dan 25 landen verkocht, maar voor projecten leveren wij eigenlijk vaker maatwerk dan deze standaard mozaïek. Wij kunnen namelijk elk denkbaar patroon in mozaïek verwerken: van bijzondere figuren tot aan het logo van een bedrijf of zaak. Maatwerk geeft een uniek component aan het project en is daarom erg geliefd bij architecten. Lees hieronder meer over deze service!

Mogelijkheden

Wanneer u kiest voor maatwerk, heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Wanneer u een vorm kunt bedenken, kunnen wij dat verwerken in mozaïek. Ook logo’s zijn populair, bijvoorbeeld op de vloer of op een balie van een zaak. We hebben zelfs ooit een QR-code in mozaïek verwerkt! Maatwerk wordt op genummerde matten geleverd, vaak met legpatroon. Op die manier weet de tegelzetter direct in welke volgorde de matten moeten worden gelegd.

De mozaïek

Vaak wordt voor maatwerk mozaïek uit onze London-collectie gebruikt. Deze mozaïek is namelijk ongeglazuurd en door en door gekleurd, wat betekent dat deze tegels zeer geschikt zijn voor op de vloer. Bovendien bevat de London-collectie mozaïek in allerlei kleuren, vormen en afmetingen. Denk daarbij aan ronde, vierkante en hexagon-mozaïek in verschillende formaten. Dankzij deze diversiteit kunnen wij aan al uw wensen voldoen en het project op die manier van een uniek karakter voorzien!

Meer weten? Lees deze blog!

Gepubliceerd op24 maart 2021 om 8:30