Deel deze spotlight

Thermen Berendonck

TekstNovacolor en Linda Pol
BeeldNovacolor

In Thermen Berendonck hebben wij in samenwerking met interieurarchitect Linda Pol een uniek wellness resort gecreeërd, waarin de bezoekers kunnen genieten van een duizend-en-een-nacht sprookjeswereld. Dit project is gedaan door Lurvink Afbouw.

Luxury Indian comfort. Thermen Berendonck is geïnspireerd op India in al zijn vormen. Een breed scala aan kleuren, texturen en vormen uit India was fundament voor het ontwerp. Linda Pol werkte aan het gehele project mee, maar was leading in het ontwerp van de algemene ruimtes, restaurants en beauty department.

Originele items werden ingevlogen uit India om de ruimtes de authentieke beleving mee te geven, ook werden er items in India handmatig op maat vervaardigd. Linda Pol voegde haar eigen signature hieraan toe, door gebruik te maken van grote gebaren in vormen en de toevoeging van warme rijke kleuren en stoffen. Elke ruimte heeft een intieme eigen beleving. De gast staat centraal en wordt uit het dagelijks leven ondergedompeld in de comfortabele wereld en bevindt zich voor even in India.

Gepubliceerd op28 maart 2022 om 0:00
Adres
Magelhaenstraat 23
7825 EL Emmen