Breedveld
Breedveld
Deel deze spotlight

The finishing touch

Tekst
BeeldBREEDVELD mobiele wandsystemen

Mobiele wanden zijn van enorme toegevoegde waarde in omgevingen waar flexibiliteit gewenst is. Denk aan kantooromgevingen, scholen, zorginstellingen en horecagelegenheden. De keuze in wandafwerkingen is even omvangrijk als de toepasbaarheid van mobiele wandsystemen. De basisbeplating kan op vele manieren worden afgewerkt. Naast esthetiek spelen ook eisen met betrekking tot functie, krasbestendigheid en bijvoorbeeld hygiëne een rol in de keuze voor een wandafwerking.

Digitale aanrader

Een absolute aanrader voor mooi afgewerkte BREEDVELD wanden is de digital print. Wat men ook wenst, BREEDVELD perst het op het paneel. De aanvragen variëren van het werk van een oude meester tot meer abstracte kunst of het logo van betreffende organisatie. De krasbestendigheid van de prints is heel goed zijn. Zo doet digital print ook uitstekend dienst op locaties waar de mobiele wanden intensief worden gebruikt. Met deze wandafwerking creëer je eigenzinnige, opvallende of juist ingetogen looks die je kunt aanpassen wanneer de print veroudert. Want de wandsystemen zelf doen decennialang optimaal dienst.

Naast deze aanrader levert BREEDVELD ook wanden met (echt) leer of Alcantara. Recent nog exporteerde de producent een aantal paneelwanden voorzien van Alcantarabekleding in combinatie met brandwerende eigenschappen en akoestische foam. Waanzinnig mooi én waanzinnig functioneel. En precies waar de Zwitserse hoteleigenaar om vroeg. Voor een landelijke uitstraling is de afwerking met boerenplanken uitermate geschikt. Deze stoere en eigentijdse afwerking wordt veel toegepast in grote horecagelegenheden.

 Lust voor het oog

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Spiegels, magneetboard, textiel, metaal, whiteboard, melamine in elke combinatie, ze zijn allemaal toepasbaar op de mobiele wandsystemen van BREEDVELD. En natuurlijk mag hout zich ook onder deze wandafwerkingen scharen. Een mooi voorbeeld vindt men in de collegezaal van Cap Gemini. Een combinatie van horizontaal gefineerd bamboe, een RVS plint en een whiteboard bovenrand. Perfect passend bij de inrichting van de collegezaal.

Over BREEDVELD

Met haar mobiele wandsystemen haalt BREEDVELD het beste uit elke ruimte. De focus ligt op flexibiliteit, duurzaamheid, esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid. Dat geldt voor alle producten: van eenvoudige vouwwand tot ingenieuze dubbelwandige (smart)glaswand. Dat de BREEDVELD-wanden er kwalitatief hoogwaardig uitzien, spreekt voor zich. Een groot deel van de kwaliteit is echter niet zichtbaar. Deze ligt verborgen in de geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. Het resultaat: soepel verplaatsbare en stabiele wanden met een ongekend lange levensduur. 

Meer informatie

www.breedveld.com

Tekst & fotografie: Breedveld

Gepubliceerd op17 september 2019 om 15:09