Soundless Acoustics nodigt je uit voor Material District in Utrecht op 6-8 Maart

Tekst
BeeldSoundless Acoustics International

Soundless Acoustics nodigt je uit op de Material District Exhibition in Utrecht op 6, 7 en 8 Maart op voor een Look & Feel van de nieuwste innovaties op het gebied van duurzame akoestische oplossingen. Ervaar de impact van een prettige ruimteakoestiek op stand nr. E26 en download hier je gratis ticket!

Soundblox akoestische bouwblokken 100% Circulair, Cement-vrij en CO2 negatief!

Soundblox worden nu geproduceerd met een nieuwe revolutionaire technologie én een nieuw materiaal, althans een nieuwe toepassing voor een materiaal waarvoor een nieuwe toepassing is bedacht. Het betreft een restmateriaal uit de staal industrie dat tot nu toe geen industrieel nut meer had waarmee nu bouwblokken kunnen worden geproduceerd met nagenoeg dezelfde (constructieve) eigenschappen als beton.

Aangezien cement verantwoordelijk is voor 10% van de mondiale CO2 uitstoot, wil Soundless Acoustics met deze nieuwe innovatie bijdragen aan de klimaattransitie waarbij cementvrij produceren uiteindelijk de norm wordt.

Soundless Green Wall

Haal de natuur binnen

De belangstelling voor “groen” in de ruimte, neemt steeds meer toe. Ook wordt de binnenakoestiek (gelukkig) steeds belangrijker om in ruimtes een prettige beleving te realiseren en gezondheid en welzijn te bevorderen. Een groene wand zorgt voor een prettige associatie met het product dat in die ruimte wordt aangeboden en een positieve invloed hebben op de manier waarop de ruimte wordt ervaren.


Soundless Acoustics heeft voegt deze elementen samen tot een natuurlijke oplossing om om met een groene wand de ruimteakoestiek te optimaliseren met een hoge prestatie akoestische en volledig onderhoudsvrije moswand waarmee een aw van 1,0 kan worden gehaald ( 100% geluidabsorptie)


Haal de natuur binnen

Deze 100% natuurlijke mos Onze mos is niet alleen “groen”van kleur en daarmee een gevoel van rust en natuur creëert maar is ook “groen”omdat het een natuurlijk en biologisch afbreekbaar product is. Bijkomend positief effect is ook de groene natuurlijke kleur van mos die rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimte beleving. Verder is het hele paneel opgebouwd uit natuurlijke en of gerecyclde materialen en is in die zin dus ook “groen”!


Onze panelen met 100% natuurlijke mos zijn handgemaakt en dus is elk paneel volledig uniek. Met deze panelen kan een volledig naadloze wand worden gerealiseerd. Behalve een naadloze wand, kunnen panelen in elke gewenste vorm en afmeting worden geleverd.

Gepubliceerd op1 maart 2024 om 0:00