Deel deze spotlight

Smaakvolle Akoestiek

Tekst
BeeldSoundless Acoustics International

De belangstelling voor “groen” in de ruimte, neemt toe, aangezien bekend is dat het de stemming positief beinvloedt en productiviteit en creativiteit bevordert. Daarnaast wordt ook de binnenakoestiek (gelukkig) steeds belangrijker om in ruimtes een prettige beleving te realiseren. Zelfs de smaakbeleving wordt door de ruimteakoestiek beinvloedt! Soundless Acoustics voegt beide elementen samen tot een naadloze, akoestische groene wand met 100% natuurlijke mos met een exclusieve uitstaling.

Natuurlijk ‘groen’

Soundless acoustics heeft een hoogwaardig akoestische moswand ontwikkeld met een backing van hoogwaardig gerecycled materiaal dat groen is in elk opzicht. De moswand is niet alleen “groen” omdat het bestaat uit volledig natuurlijke en gerecyclede materialen maar ook omdat deze natuurlijke kleur van mos veel rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimte beleving.

Mogelijkheden

Onze panelen met 100% natuurlijke mos zijn handgemaakt en dus is elk paneel volledig uniek. Met deze panelen kan een volledig naadloze wand worden gerealiseerd. Deze panelen worden op de wand geschroefd. Behalve een naadloze wand, kunnen wij panelen in elke gewenste afmeting maken met of zonder frame. Ook room dividers zijn mogelijk, al dan niet mobiel. Verder is het mogelijk objecten, als een tv-scherm te integreren of een logo op aan te brengen. Wij leveren alle soorten mos, dus ook rendiermos. Tevens is het mogelijk om alle soorten mos te combineren in een paneel.

Mogelijkheden

Onze panelen met 100% natuurlijke mos zijn handgemaakt en dus is elk paneel volledig uniek. Met deze panelen kan een volledig naadloze wand worden gerealiseerd. Deze panelen worden op de wand geschroefd. Behalve een naadloze wand, kunnen wij panelen in elke gewenste afmeting maken met of zonder frame. Ook room dividers zijn mogelijk, al dan niet mobiel. Verder is het mogelijk opjecten, als een tv-scherm te integreren of een logo op aan te brengen. Wij leveren alle soorten mos, dus ook rendiermos. Tevens is het mogelijk om alle soorten mos te combineren in een paneel.

Decoratief

Ook is het mogelijk decoratieve panelen te leveren, dus zonder akoestische backing. Nieuw zijn ook de akoestische design wand- en plafondpanelen (met of zonder frame) die in elke ruimte de ruimte akoestiek merkbaar verbeteren en geheel kunnen worden aangepast aan het interieur en het gewenste design.


Gepubliceerd op29 september 2022 om 0:00