Deel deze spotlight

Shaw Contract introduceert nieuwe stijlen en kleuren voor haar EMEA Kindred collectie

Tekst
BeeldXYTO Media

Shaw Contract

EMEA voegde nieuwe stijlen en kleuren toe aan haar tapijttegelcollectie Kindred. De nieuwe stijlen

Illusion

en

Together

, ontworpen door Kerry Deffley, Design Manager van Shaw Contract EMEA, bieden nieuwe mogelijkheden voor creatieve overgangen in vloerontwerpen en zorgen voor een subtiele beweging. De nieuwe kleuren Apricot (abrikoos) en Rosewood (rozenhout) voegen een frisse, op de natuur geïnspireerde dimensie aan het kleurenpalet toe. Deze tinten sluiten aan bij de andere tapijttegels uit de Haven-collectie van Shaw Contract.

Alle stijlen zijn Cradle to Cradle Certified ® en worden in het Verenigd Koninkrijk gemaakt in Shaw Contracts CO2-neutrale productiefaciliteit in Sanquhar (Schotland).

De Kindred tegelcollectie is ontwikkeld met het oog op het samenspel van patronen. De collectie drukt een verbondenheid in geest en emotie uit. Het is voortaan mogelijk om de stijlen Belong en Together of Dream en Illusion te combineren, wat betekent dat ontwerpers meer keuzevrijheid hebben.

De vijf stijlen van de Kindred-collectie - Belong, Dream, Illusion, Memory en Together - zijn verkrijgbaar als 50 x 50 cm tegel op een TaskWorx®-rug, die voor 75% uit gerecycleerd materiaal bestaat. Belong en Together kunnen ook geleverd worden onder de vorm van een zeshoekige tegel.

Kerry Deffley van Shaw Contract: "De Kindred-collectie biedt flexibiliteit in design en kleur, inclusief zachte overgangen en kleurstellingen die bij andere Shaw Contract-stijlen passen. Ze brengt zowel precisie als zachtheid uit de wereld om ons heen samen en doet ons nadenken hoe we de overgang maken tussen die twee. Dit is een belangrijke invloed in de hedendaagse project interieurmarkt. Kindred werd ontworpen om gevoel en persoonlijke verbinding op te roepen en biedt de ontwerper een oplossing om de symbiose tussen technologische en organische vormen te vieren."

De Kindred-collectie van Shaw Contract EMEA verkent het idee van de Natureverse. Ze roept nieuwe werelden op, verkent een nieuwe esthetiek en reikt oplossingen aan. Ze doet dit aan de hand van de gecombineerde kracht van natuur en technologie.

Gepubliceerd op1 september 2022 om 0:00