Deel deze spotlight

SERTA: DE KEUZE VAN DE BESTE HOTELS

TekstARNO APPELHOF
BeeldFRANS PHOTOGRAPHY

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Waan je in hotelsferen en ervaar het in uw eigen slaapkamer.

De keuze van de beste hotels

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de uitgebalanceerde opbouw van de matrassen. De meerlaagse opbouw zorgt ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn. Een boxspring van Serta is dan ook een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. Met een boxspring geeft u gemakkelijk een persoonlijke touch aan uw slaapkamer.

Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend, tijdloos. U kunt kiezen voor de uitstraling die bij u past. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet. De hoofdborden zijn er in alle maten, passend bij de maten van uw bed. Het design van het hoofdbord bepaalt mede de uitstraling van uw bed. Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis en een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. De vele design opties zorgen ervoor dat er ook met open ogen steeds wat te genieten valt.

Gepubliceerd op11 februari 2022 om 9:00
Adres
Duurzaamheidsstraat 23
8094 SC Hattemerbroek
Contact
Adriaan Jonker
Telefoon