Sneak preview stand ontwerp
Deel deze spotlight

Satelliet Originals @ Salone del Mobile 2024 : Where design evolves

Tekst
BeeldSatelliet Meubelen BV

Na onze aanwezigheid op de meubelbeurs in Stockholm eerder dit jaar, kijken we nu uit naar de Queen of fairs: Salone del Mobile in Milaan. Satelliet Originals presenteert haar nieuwste highlights op deze 62ste editie en nodigt je van harte uit voor een bezoek. Op deze, wereldwijde, grootste en meest toonaangevende meubel- en designbeurs laten we onze eigenzinnige ontwerpen voor zich spreken.

In een typisch Originals beursomgeving - uniek en veelzijdig met een eigen, herkenbare signatuur – geven we duurzaamheid een centraal podium en laten we spraakmakende modellen als Prim, Eclipse, Evora, Orbit, Serpent, Arcadia en Capsule stralen in de spotlights.

Achter het design van de Satelliet Originals stand schuilt een doordachte visie, toegelicht door designer Melanie: ‘Het stand ontwerp is voortgekomen uit waar Satelliet Originals voor staat: premium quality en de tailor made opties voor personalisatie. Elk design heeft een eigen karakter en dat heb ik meegenomen in dit ontwerp. Door layering, het stapelen van interessante vormen en het gebruik van zachte tinten wordt contrast en spanning gecreëerd. Daar tegenover zorgen de uitgesproken tonen voor een eigen sfeer en karakter. De oranje/roze tinten stralen vertrouwen en warmte uit, de blauwe kleur geeft een gevoel van professionaliteit. Deze mix zorgt ervoor dat de stand uitstraalt wat we willen zeggen: Be an original.’

De collectie wordt exclusief ontworpen door vooraanstaande Nederlandse designers en biedt een uniek en veelzijdig aanbod voor de hospitality sector. Satelliet Originals wil zo veel mogelijk vakgenoten en geïnteresseerden inspireren en kennis laten maken met de meest prominente designs. Milaan biedt alle gelegenheid en voorwaarden om de internationale ambities van Satelliet Originals te realiseren.

Satelliet Originals is vertegenwoordigd op de volgende locatie:

Salone del Mobile

Fiera Milano, Strada Statale Sempione, 28, Milan, Italy

Beursstand: C32, pavilion 7

Data: 16 t/m 21 april 2024

Ontdek Satelliet Originals: https://satellietoriginals.net/Gepubliceerd op9 maart 2024 om 0:00
Adres
Haagweg 241-243
4812XD Breda
Contact
Mariëlle Blom