Deel deze spotlight

Satelliet Originals @ Design District 2024

Tekst
BeeldSatelliet Meubelen BV

Op hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland - Design District - kan Satelliet Originals niet ontbreken. De iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam is 29, 30 en 31 mei, het decor waarin professionals uit de interieurbranche samenkomen om de laatste ontwikkelingen in de sector te ontdekken, contacten te leggen en geïnspireerd te raken.

Toshy X Satelliet Originals

Satelliet Originals design draait om karakter, gevoel, emotie én kenmerkt zich door een 'touch of hospitality'. Be an original is ons kernachtige merk statement en staat voor onvoorwaardelijk jezelf zijn. Satelliet Originals laat zich inspireren door unieke talenten met originele verhalen, vandaar de Colab met Toshy. Toshy is een veelzijdige kunstenaar en designer, met roots in Breda, die internationale bekendheid heeft verworven met zijn creatieve werk. Speciaal voor Satelliet Originals verzorgt hij op donderdag 30 mei om 16.30 uur een live painting op de stand. De Chester-stoel van designer Elise Luttik zal dienen als canvas voor Toshy's creatieve uiting.

Storytelling art

Toshy, geboren in 1970, staat bekend om zijn dynamische en inspirerende werk. Met zijn oorsprong als graffitiartiest in het midden van de jaren 1980, heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdige kunstenaar en designer. Zijn unieke talent ligt in zijn vermogen om positieve boodschappen te vertalen naar verschillende creatieve disciplines, waaronder citaten, kunstwerken, fotografie, en interieur- en modeproducten. Met zijn storytelling art weet hij mensen wereldwijd te raken, inspireren en te motiveren: ‘Storytelling art is more than just some paint on canvas.’

Meet the designers

Satelliet Originals is niet alleen een eigenzinnig label met een veelzijdige collectie, er staat ook een zeer uiteenlopend team van nationale en internationale ontwerpers achter. Naast individueel maatwerk en oorspronkelijkheid maakt het oog, de hand en het hart van de designer, het verschil. Heb je vragen aan de Satelliet Originals designers? Wil je kennismaken? Of gewoon pure bewondering tonen? Op donderdag 30 mei de mogelijkheid om de ontwerpers achter de Originals collectie persoonlijk te ontmoeten. Van 17.00u tot 19.00u is er alle gelegenheid voor een meet & greet met onder andere Jan Dijkstra, Elise Luttik, Studio Satelliet en Frans Schrofer. Zorg dat je erbij bent.

Facts & figures

Satelliet Originals @ Design District

Datum: 29, 30 en 31 mei

Locatie: Van Nelle Fabriek Rotterdam

Stand: V19

Programma donderdag 30 mei

16.30 – 17.00 Live painting TOSHY @ Originals. stand V19

17.00 – 19.00 Meet & greet Satelliet Originals designers @ Originals. stand V19

You’re invited! Vraag hier je gratis toegangskaart aan.

Gepubliceerd op28 mei 2024 om 9:40
Adres
Haagweg 241-243
4812XD Breda
Contact
Mariëlle Blom