Deel deze spotlight

Samenwerken, dat doe je bij voorkeur met een specialist

TekstMarieke Pool
BeeldKeesnan Dogger

Interieurarchitecten werken vaak samen met andere professionals met een specifiek expertisegebied. Samenwerkingen met aannemers, interieurbouwers, stoffeerders en meubelmakers zijn eerder regel dan uitzondering. Keukenzaken staan doorgaans níet bovenaan het lijstje van samenwerkingspartners. Een gegeven waar Ant. Duijn keukens uit Heerhugowaard verandering in wil brengen.

TIJD VOOR NEXT LEVEL

Hoewel ze bij Ant. Duijn Keukens warmlopen voor elke opdracht, zet het ervaren Noord-Hollandse bedrijf haar tanden extra graag in next level opdrachten. En dan bij voorkeur samen met de interieurarchitect. Met een dikke vijftig jaar ervaring weet het team van deze keukenzaak precies wat er wel en wat er niet mogelijk is in keukenomgevingen en dat is dan ook direct de belangrijkste unique selling point van dit bedrijf. Naast de eigen montagedienst die al jaren van enorme toegevoegde waarde blijkt.

KEUKENIDEALEN REALISEREN

‘Particulieren in het hoge segment gaan voor perfectie. Dat maakt deze opdrachtgevers dan ook tot de meest uitdagende,’ stelt Marjon Duijn. ‘Wij kijken ernaar uit om deze doelgroep ook in samenwerking met interieurprofessionals te bedienen. Zodat we niet alleen de keuken, maar de gehele omgeving kunnen voorzien van het beste van het beste. Sinds een aantal jaar werken we voor onze opdrachtgevers in dit segment met het iconische merk LEICHT. Met dit label kunnen keukenliefhebbers hun idealen realiseren. Klinkt dat overdreven? Dat is het bepaald niet. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd. LEICHT is flexibel in afmetingen, indelingen en afwerking. Kort gezegd: LEICHT maakt dingen mogelijk die andere keukenfabrikanten niet kunnen.’

EXPERT VERSUS ALLROUNDER

Waar interieurbouwers misschien tien keer per jaar een keuken ontwerpen, doen ze dat bij Ant. Duijn keukens zo’n tweehonderd keer. En dat maakt nogal een verschil. De interieurbouwer is een echte -en in de rest van interieurontwerp absoluut een onmisbare allrounder, het team van Ant. Duijn keukens bewijst zich als expert die alle mogelijkheden en onmogelijkheden van keukenontwerp en apparatuur in kaart heeft. En is dat niet precies wat je als interieurarchitect nodig hebt?

LEICHT: DUIDELIJK GEEN STANDAARD KEUKEN

LEICHT keukens kenmerken zich door duurzame kwaliteit, een tijdloos design, innovatie, eenvoud, flexibiliteit en geweldige details. LEICHT zorgt met haar kwaliteitkeukens al meer dan tachtig jaar voor furore.

Gepubliceerd op5 november 2022 om 9:00