Roestvrijstaal in hart en nieren - Honderd jaar Italiaanse expertise
Voeg de passie voor schoonheid en functionaliteit bij de ervaring van drie generaties van eenzelfde familie in het ambachtelijk vormgeven van zuiver roestvrij staal en je krijgt producten die Made in Italy ademen.
De gemeente Carpi, niet zo ver van de Italiaanse steden Modena en Bologna, is de thuisbasis van Steel Cucine. De keukenfabrikant waarvan de naam meteen prijsgeeft wat de activiteiten zijn, werd opgericht in 1999 door de familie Po. Het familiebedrijf steunt echter dit jaar op honderd jaar expertise, het oorspronkelijke bedrijf werd immers door Angelo Po opgericht in 1922. Zijn vakmanschap in het verwerken van roestvrijstaal, toen nog voor handgemaakte kachels en later hoogwaardige apparatuur voor restaurants, mondde uit in een vooruitstrevende fabrikant van fornuizen en alle overige apparatuur voor in de keuken. Steel Cucine mikt op zowel binnen- als buitenkeukens met een uitgekiend standaardgamma én productie op maat.
‘Drie generaties passie voor schoonheid en functionaliteit in het ambachtelijk vormgeven van zuiver roestvrij staal.’