Deel deze spotlight

Optiek Tweyes, Aalter (BE)

TekstEUROLACKE / Miranda van Hoogdalem
BeeldEUROLACKE

Tweyes a new store in Aalter.

Industrieel, hip, internationale allure en veel kleur. Dat zijn de kernwoorden die leidend zijn bij het nieuwe storeconcept van Twyes optiek in Aalter.

De retaildesigners van WSB Interieurbouw en architectenbureau WBDESIGN.com hebben met de make-over van de optiekwinkel een commercieel succesvol winkelconcept neergezet. Wat direct in het oog springt bij binnenkomst is de prachtige industriƫle lampconstructie en stellingen, uitgevoerd in een goudtint uit de Anodic collectie van EUROLACKE.

Anodic Collectie - Anodic Gold (AE20111000820).

Voor het kleuren van de lampconstructie en stellingen heeft de architect gekozen voor de kleur Anodic Gold in een extra matte afwerking. Een sprekende goudtint met een verfijnde metallic afwerking.

Met de poedercoatings uit de Anodic collectie krijgen stalen en aluminium oppervlakken de uitstraling van geanodiseerd aluminium. De Anodic Collection bestaat uit een uitgebreide reeks aan kleuren: Natura, Champagne, Bronze, Brown en Black, als ook een aantal trendkleuren als Saphire, Malachite en de toegepaste Anodic Gold.

De kleuren scoren hoog op kleurechtheid en kleurconsistentie in vergelijking met traditionele chemische anodisering. De poedercoatings bedekken eventuele oppervlakteonzuiverheden en hebben een uitermate consistente kleurkwaliteit tussen de verschillende batches.

De kleuren uit de Anodic collectie zijn ook beschikbaar in SuperDurable kwaliteit; The SuprAnodic Collection. Deze kleuren zijn bij uitstek geschikt voor projecten waarbij extra UV-en weersbestendigheid een vereiste is.

Kleurstaal naar keuze.

Wilt u de Anodic kleuren live zien? Aarzelt u niet om ons de kleur(en) van uw keuze door te geven via

info@eurolacke.com.

Wij kunnen u vrijblijvend een kleurstaal toesturen of zelfs een prototype voorzien van de door u gewenste kleur.

Images: WSB Interieurbouw

Gepubliceerd op8 mei 2023 om 16:39