Huislift
Cabine Schuifdeur
Deel deze spotlight

Openbare toegankelijkheid in ieder gebouw, voor iedere gebruiker

Tekst
BeeldAesy Liften B.V.

Het doel van Aesy Liften is om ieder gebouw toegankelijk te maken voor iedereen om zo mensen samen te brengen.

Met welke reden denkt u na over het plaatsen van een platformlift? U wilt bijvoorbeeld langer thuis in uw vertrouwde omgeving blijven wonen, heeft een restaurant dat u toegankelijk wilt maken voor rolstoelgebruikers, een magazijn waarin goederen vervoert moeten worden, een verzorgingstehuis waarin ouderen gemakkelijk zichzelf moeten kunnen verplaatsen of een schoolgebouw dat kindvriendelijk toegankelijk moet zijn?

Bij Aesy Liften maakt het niet uit met welke reden u op zoek bent naar een platformlift. Wij geven u graag advies voor uw persoonlijke situatie. Zo is er altijd een oplossing die bij u past. 

Veilig voor iedere doelgroep

De Aesy platformliften zijn zo gemaakt dat ze veilig te gebruiken zijn door eenieder en in een onveilige situatie altijd zullen stoppen. Naast de hold-to-run functie zijn alle liften uitgerust met meerdere veiligheden op en rondom het platform. Als enige binnen de sector voldoet een Aesy lift al aan de (nog niet verplichte) SIL3 veiligheidsnormering. Wanneer u voor een Cabine lift kiest beschikt deze over volledig automatische besturing.

Onze liften zijn voor jong en oud te gebruiken. Ideaal voor een restaurant, kantoorgebouw, school of verzorgingstehuis.

Ruimtebesparend

Een Aesy lift heeft geen liftput, machinekamer en dakopbouw nodig, hierdoor word niet alleen ruimte bespaard maar ook aanzienlijke kosten bespaard. Een jaarlijkse liftkeuring is niet nodig en een Aesy lift is onderhoudsarm.

De lift biedt u niet alleen de mogelijkheid om u van de ene naar de andere verdieping te brengen, maar kan ook dienen als vervoersmiddel van uw boodschappen of andere goederen. Ideaal voor een woonhuis, groot of klein.

Gepubliceerd op19 maart 2020 om 8:53