Deel deze spotlight

Onbeperkte ontwerpmogelijkheden én privacy.

Tekst
BeeldMakeCover

Houdt u zich bezig met het interieur van kantoren? Maak dan ten volle gebruik van ramen, deuren en wanden om uw ontwerp te tonen. Met MakeCover als partner kunt u onbezorgd dit deel van uw project uitbesteden. 

DECORATIE

In een kantoor waar men de hele week werkt, is het voor de gebruikers fijn als dat een prettige omgeving is. Wanden, deuren en ramen kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Ook wanneer ‘branding’ belangrijk is voor een organisatie. Door kleuren en patronen toe te passen op glazen elementen, komt een ontwerp nog meer tot leven. En hierbij zijn er door voortschrijdende technieken tegenwoordig maar weinig beperkingen voor ontwerpers. Met onze folies brengen wij patronen, visuals, uitsparingen, letters, logo’s en verschillende creatieve combinaties tot leven. 

PRIVACY

Transparantie in een kantoor geeft vaak een ‘strakke’ uitstraling. De meeste mensen voelen zich echter prettig bij wat privacy. Onbeperkte ontwerpmogelijkheden én privacy. En soms is privacy om professionele redenen ook gewoon gewenst. Om privacy met lichtinval te combineren zijn prachtige oplossingen beschikbaar. Naast het functionele afschermen, kan er natuurlijk ook een creatief ontwerp worden gemaakt wanneer een zandstraaleffect-folie te ‘saai’ wordt bevonden. Om een huiskamereffect te realiseren, kan er ook worden gekozen voor zogenaamde textielfolie, die ook daadwerkelijk aanvoelt als textiel.

GESPECIALISEERD PARTNER

MakeCover is gespecialiseerd in het samenwerken met projectinrichters en architecten. Wij ontzorgen op het gebied van styling en restyling van o.a. wanden en plafonds.

WWW.MAKECOVER.NL

TEKST ■ FOTO(S) MAKECOVER

Gepubliceerd op11 maart 2019 om 15:43