Deel deze spotlight

NIEUW: LIVEDIVIDER PLUS, DE GROENE ROOMDIVIDER

Tekst
BeeldMobilane

LiveDivider PLUS

is het nieuwste model roomdivider van Mobilane. Deze stijlvolle groene roomdivider biedt veel vrijheid om ruimtes flexibel in te delen om zo de gewenst privacy en afstand te creëren, met behoud van het open karakter van de ruimte. De modulaire roomdivider biedt een warm, levendig en duurzaam aanzicht en is daarmee uitermate geschikt voor toepassing in wachtruimtes, spreekkamers en op flexibele werkplekken.

Een modulaire roomdivider – groen en duurzaam

LiveDivider PLUS is een uniek modulair systeem waarbij naar wens een, twee of drie modules met verwisselbare plantcassettes met waterreservoir op elkaar worden gestapeld. Dit maakt LiveDivider PLUS een zeer flexibele, ruimtebesparende roomdivider met uitgebreide toepassingsmogelijkheden.


LiveDivider PLUS 1

LiveDivider PLUS 1 bestaat uit 1 basis module. Deze compacte versie is eenvoudig in te zetten om kleine plekken te scheiden, zoals bureau’s of lagere kasten.

LiveDivider PLUS 2

LiveDivider PLUS 2 bestaat uit de basismodule en een PLUS module en hiermee totaal 2 modules hoog. De LiveDivider PLUS 2 scheidt ruimtes af met het behoud van zichtlijnen en geschikt voor onder andere wachtruimtes of om looproutes te creëren.


LiveDivider PLUS 2

LiveDivider PLUS 3

LiveDivider PLUS 3 bestaat uit de basismodule en twee PLUS module en hiermee totaal 3 modules hoog. De LiveDivider PLUS 3 heeft de hoogte van een standaard roomdivider. De roomdivider is geschikt als scheidingswand voor bijvoorbeeld werkplekken, kantoren, hotels, restaurants of winkels.

LiveDivider PLUS 3

Gepubliceerd op26 juli 2021 om 0:00