Deel deze spotlight

Nidum x BNS Crisp bundelen hun krachten Festival Interieur derde editie!

Tekst
BeeldXYTO Media

Binnenkort vindt de derde editie van Festival Interieur plaats. Deze keer is het een collaboration tussen BNS Crisp en Nidum | house of inspiration. Ze slaan de handen ineen met een inspirerend programma dat speciaal is ontwikkeld voor interieurprofessionals, op vrijdag 24 juni 2022. Gedurende de dag zijn BNS Crisp interieurprofessionals én niet-leden welkom om te genieten van een bruisend programma, met onder andere inspirerende presentaties, elevator pitches over handgemaakt keramiek, duurzame kwaliteitsmeubelen en prachtige kunstwerken. Naast dat Mimesis Orchideeën aanwezig is met een uniek conceptverhaal, komen de groentrends van ‘22/’23 voorbij tijdens de talk van Judith Klute (groen trendwatcher & Art Director Floramedia). En oh ja, het gloednieuwe Stylist! magazine is er natuurlijk ook verkrijgbaar!

Stylist! magazine

Het allereerste BNS Crisp consumentenmagazine Stylist! werd tijdens de eerste editie van Festival Interieur op 8 en 9 april bij De Groene Afslag in Laren gelanceerd. Van interviews en artikelen tot shopping- en kleurtrends, het Stylist! magazine zit boordevol kennis en inspiratie. Het magazine is tot stand gekomen in een mooie samenwerking met Studio WOTH. Doordat Nidum launching-partner van het magazine is, ontstond het idee om Festival Interieur naar deze ‘Hotel Chique’ locatie te brengen in Grave. De dag is gevuld met een inspirerend programma en uiteraard is het magazine daar te verkrijgen. Online bestellen kan ook via deze link.

Op de ‘Hotel Chique’ locatie - het monumentale Arsenaal in Grave - waar BNS Crisp partner Nidum is gevestigd, komen diverse shops en showrooms van kleurrijke, innovatieve merken samen. Het complex is gebouwd op de resten van het kasteel van Grave en vindt zijn oorsprong in de 16e eeuw.

Deze locatie maakt de dag helemaal compleet, aangezien het gebouw uitstekend past bij de luxe uitstraling van de derde Festival Interieur editie.

Over BNS Crisp

BNS Crisp is het platform voor de Nederlandse stylist in de domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.

Gratis entree

Tijdens Nidum X Festival Interieur is iedere interieurprofessional welkom om te komen netwerken, waaronder natuurlijk ook de BNS Crisp leden. Zij worden extra in de watten gelegd door middel van een VIP-treatment.

Nidum X Festival Interieur zal op vrijdag 24 juni 2022 gehouden worden, van 09.30 tot 15.15 uur. Locatie: het monumentale Arsenaal in Grave . Tickets zijn te verkrijgen via deze link


Gepubliceerd op21 juni 2022 om 8:44
Adres
Van Benthuizenlaan 1
1701BZ Heerhugowaard
Contact
Jolanda Eyzinga