Deel deze spotlight

NEW TRIA® van SLV: Altijd de juiste downlight

TekstSLV Nederland
BeeldSLV GmbH

De NEW TRIA® plafondspot is een van de topsellers uit het SLV assortiment, die al jaren op een trouwe schare fans mag rekenen. Met de NEW TRIA® armatuurserie heb je een universele oplossing voor basis- en accentverlichting. Of je nu een gezellige sfeer in de woonkamer creëert of efficiënte sfeerverlichting in een werkruimte, NEW TRIA® zorgt steeds voor de passende downlight.

De NEW TRIA®-serie is nu geheel herzien, en daardoor geheel bij de tijd. De nieuwe generatie van de populaire NEW TRIA®-productfamilie tilt onze bekende inbouwspots naar een hoger niveau. Met de modulaire opbouw van modules en inbouwringen, ben je tegen elke uitdaging opgewassen. In enkele stappen stel je het juiste armatuur voor jouw project samen. Kies uit verschillende led modules of de GU10 fitting. Kies vervolgens de passende inbouwring. De zijn er in verschillende kleuren, vormen, maten en designs.

Op deze manier krijg je precies de inbouwspot die jij nodig hebt - niks meer en niks minder. Of je kunt de kant-en-klare sets van onze hardlopers gebruiken en de variant kiezen die het beste bij jouw verlichtingsvraagstuk past.

De voordelen van NEW TRIA® in een oogopslag:

  • Verwisselbare GU10 en led modules voor meer flexibiliteit
  • Breed assortiment inbouwringen voor verschillende toepassingen en interieurstijlen
  • Modulair plug & play-systeem voor maximale flexibiliteit
  • Geavanceerde technologie
  • Easy-to-install dankzij Quick Connector


De inbouwringen van NEW TRIA® zijn compatibel met alle modules uit de serie. Dankzij een brede keuze aan kleuren is het mogelijk om bij elk interieurontwerp een passende uitvoering te vinden. Of dat nu zwart, wit, roségoud of aluminium moet zijn. De inbouwringen zijn beschikbaar kantelbare, kantel- en draaibare of IP65 versie. Met inbouwdiameters van 68mm, 75mm of 95mm. Alle 68mm en 75mm inbouwringen worden standaard geleverd met klemveren. Daarnaast zitten bladveren bij de levering inbegrepen.

Moet het allemaal nóg sneller gaan? Dan maak je met onze NEW TRIA® sets eenvoudig de juiste keuze. We hebben alle hardlopers van deze productfamilie bij elkaar gezet en de afzonderlijke componenten perfect op elkaar afgestemd. Dit betekent dat niets een vlotte en snelle installatie in de weg staat. Ook hier kun je gewoon kiezen uit een ruim assortiment sets van 68mm en 75mm inbouwdiameters, Dim-to-Warm, instelbare kleurtemperatuur, LED of GU10 uitvoeringen.

De NEW TRIA® is onderdeel van de nieuwe BIG WHITE® catalogus van SLV, die op 1 december 2023 gepresenteerd wordt. Wil je meer informatie? Ga dan naar www.slv.com.

Gepubliceerd op1 november 2023 om 0:00