Deel deze spotlight

NATUURLIJKE INTERIEURBEPLANTING IN INDUSTRIEEL PAND

Tekst
BeeldTen Brinke Interieurbeplanting BV

Street savage. Een industriële, stoere urban look. Beton grijs, beige en zwart gecombineerd met heldere, contrasterende kleuren. Het is helemaal in! De materialen die er bij horen zijn industrieel en natuurlijk, zoals hout. Ten Brinke Interieurbeplanting heeft ervoor gezorgd dat deze stijltrend tot leven is gekomen in een fraai industrieel kantoorpand in Amersfoort.

Onze interieurbeplanting specialisten hebben Bosco Cemani bowls op verschillende plekken op de werkvloer geplaatst. De setjes van drie plantenbakken met royale beplanting creëren een mooie groene oase. Daarnaast is het kantoor voorzien van bijpassende kastbakken en zijn er losse Cemani vazen op strategische plekken met beplanting geplaatst. Al deze plantenbakken zijn voorzien van de keurmerken, Indonesian Legal Wood en We Care -Plantation Wood.


Cemani is de buitenste houtlaag van een teak boom. Deze teak bomen komen van Indonesische plantages voor de productie van teakhout. Het hout dat voor de Cemani collectie gebruikt wordt is te zacht om in de meubelindustrie verwerkt te kunnen worden maar is perfect voor de afwerking van o.a. vazen en bowls.


Plantsoorten die zijn gebruikt: Schefflera amate, Caryota mitis, Dracaena compacta en Chrysalidocarpus lutescens.

Gepubliceerd op16 juni 2021 om 0:00