Deel deze spotlight

MONDiART verwelkomt Sales Manager Leanne van Doleweerd

Tekst
BeeldMONDiART

Het gaat goed met het internationale bedrijf MONDiART. Het bedrijf verovert de wereld met haar prachtige wallart en dat vraagt voor de thuisbasis in Eindhoven om uitbreiding van het Sales team. Met de aanstelling van Sales Manager Leanne van Doleweerd is MONDiART een ervaren kracht rijker

Sales Manager Leanne van Doleweerd

Op15 september ben ik gestart als Sales Manager bij MONDiART International BV. te Eindhoven. Het voelt zo welkom, om deze superleuke uitdaging samen met het team van MONDiART richting te gaan geven en prachtige producten in de markt te gaan zetten. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij verschillende fysieke en digitale B2B platformen in Internationale Sales en Category Management.

Van Vijfhuizen tot Milaan en door naar Brussel

De beurs karavaan van MONDiART is weer op volle kracht. De afgelopen weken werd de Haute Couture collectie met veel succes tijdens de Masterly in Milaan gelanceerd. In het Palazzo Turati was het dagenlang een komen en gaan van enthousiaste mensen. De nieuwe Stylist Choice Kids collectie werd onder veel belangstelling tijdens showUP gepresenteerd. Ook in de Grote Kerk in Naarden schitterde MONDiART met de prachtige wallart van Pieternel en een dag later konden de bezoekers van de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem tijdens een lezing wegdromen bij werken uit de nieuwe Haute Couture collectie. Wie denkt dat de karavaan nu weer tot stilstand komt heeft het mis! Het bedrijf uit Eindhoven staat al in de startblokken voor de Meubelbeurs in Brussel 7 t/m 10 november, om daarna door te vliegen naar Miami, maar daarover later!


Toekomstvisie

De komende maanden richt het enthousiaste team van MONDiART zich op meerdere nieuwe projecten, collecties en samenwerkingen met kunstenaars en bekende interieurarchitecten. Met een duidelijke toekomstvisie en “Brabantse Roots” onderscheidt MONDiART zich meer dan ooit in de Home & Living sector.

Gepubliceerd op1 oktober 2021 om 0:00
Adres
Steenoven 32
5626DK Eindhoven
Contact
Afdeling Sales