Deel deze spotlight

Luxe metalen - Voor een warme en mooie gloed

Tekst
BeeldNOVACOLOR

Deze uiterst verfijnde oppervlakken hebben een soort magische aantrekkingskracht en zijn uiterst eenvoudig te combineren met vrijwel ieder andere interieurtrend. Metallic texturen worden als cool en sober beschouwd; elegant platinum, messing en koperen highlights creëren prachtige accentmuren en vloeren in onze huizen.

DE HEROPLEVING VAN DE METALLIC LOOK

De nieuwe metallic trend is nog steeds actueel. Elk jaar houden prachtige nieuwe metalen oppervlakken, afwerkingen en indrukwekkende kleurnuances de trend up-to-date en populair. Voorheen hadden metalen oppervlakken de reputatie koud te zijn, maar recentelijk zijn ze verrijkt met een zachte glans, zodat ze opgaan in een vrij groot aantal interieurstijlen, terwijl ze nog steeds een statement maken. Deze metalen wand- en vloertexturen, die haalbaar zijn met het nieuwe Wall2floor Metal assortiment, vertellen ons hoe prachtig glanzende metalen oppervlakken in een kamer kunnen passen. Ze maken elk traditioneel interieur trendy. Een modern interieur ziet er daardoor stoer uit en ze geven bovendien een warme touch aan elke Scandinavisch geïnspireerde interieurruimte. Metalen wanden en vloeren zijn opvallende accenten in de interieurinrichting en kunnen een echte blikvanger zijn, of ze nu stralend hoogglans of zacht mat zijn. Metalen oppervlakken kunnen ook verschillende afwerkingen hebben. Afhankelijk van de look kan het spannend zijn om matte en hoogglanzende elementen te combineren.

Laat je inspireren door het nieuwe Wall2Floor Metal assortiment van Novacolor. Wall2floor Metal is een microcement pleister afgewerkt met verschillende soorten metallic afwerkingen, waardoor het metalliceffect wordt bereikt. Het gehele systeem wordt beschermd door een 2-componenten PU lak van Novacolor.

Het is slechts één productgroep uit het grote assortiment van Novacolor, bestaande uit onder andere:

• Minerale pleisters en decoratieve verven

• Metallic Pleisters en decoratieve verven

• Oxidatie producten

• Betonafwerkingen

Daarnaast hecht Novacolor extreem veel waarde aan het milieu. Al jaren zet Novacolor in op het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen die zijn afgeleid van landbouwafval. Een verdere doorvoering van dit Mass Balance project zal dit jaar worden doorgevoerd met de introductie van de MATmotion muurverf en decoratieve producten.

Gepubliceerd op23 juli 2022 om 9:00
Adres
Magelhaenstraat 23
7825 EL Emmen