Deel deze spotlight

Living Art met echte planten

Tekst
BeeldMobilane

Een schilderij met echte planten: in de LivePicture van Mobilane komen innovatie, design en groen samen op een bijzondere wijze samen.

LivePicture

LivePicture is een innovatief levend schilderij geproduceerd uit hoogwaardige en duurzame materialen.

Een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing om planten in ieder interieur op te nemen. Ruimtes waar bijvoorbeeld geen plek is voor plantenbakken, lenen zich uitstekend voor het ophangen van een LivePicture. Bovendien heeft LivePicture een minimale onderhoudsbehoefte.

Door de innovatie en gepatenteerde constructie is er geen stroom nodig en zit er in de lijst een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt.

Dit zorgt ervoor dat de planten voor vier tot zes weken van water worden voorzien.

LivePicture is verkrijgbaar in vier verschillende maten en drie standaard kleuren. Overige (RAL) kleuren en personalisatie met eigen logo, design of foto zijn op aanvraag mogelijk.


Van kantoor tot in de woonkamer

LivePicture is geschikt voor vrijwel elke wand voor bijvoorbeeld kantoren, wachtruimtes, hotels, restaurants of winkels. De kleinere variant; LivePicture GO maakt het eenvoudig om ook de inrichting van woningen te decoreren met levende schilderijen.

Planten veel voordelen met zich mee. Onderzoek heeft aangetoond planten zorgen voor rust. Uitzicht op groen werk rustgevend waardoor je je meer ontspannen voelt, vrolijker bent, minder stress ervaart en je concentratie verhoogd. Daarnaast zorgen planten voor een betere luchtkwaliteit door het afvangen van schadelijke stoffen, het produceren van zuurstof en het stimuleren van de luchtvochtigheid.


Duurzame en innovatieve groensoplossingen

Mobilane ontwikkelt en levert innovatieve groensystemen zoals kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en groene gevels. Hiermee bouwt Mobilane aan een duurzame, groene en gezonde leefomgeving. De toegevoegde waarde van groen heeft een directe invloed op de omgeving, revaluerend voor het klimaat, vastgoed, esthetiek, gezondheid en welbevinden.


WWW.MOBILANE.COM

Gepubliceerd op19 maart 2021 om 0:00