Deel deze spotlight

Licht en ruimte: het effect van een aluminium binnendeur met glas

Tekst
BeeldAliplast

Stalen binnendeuren of binnendeuren in steellook zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in onze interieurs. Ze zorgen voor veel licht en voor een ruimtelijk effect in huis. Met deze tijdloze binnendeuren- of wanden creëer je met minimale aanpassingen een totaal nieuwe sfeer. Doordat het glas veel licht doorlaat lijkt de ruimte dan ook direct een stuk groter.

Lange levensduur

Staal is stoer, maar dat zijn ook de aluminium binnendeuren van IDA die ook het typische steellook effect hebben. Aluminium heeft als voordeel dat het zeer duurzaam is waardoor de deuren een lange levensduur hebben. Daarnaast zijn ze zeer soepel in gebruik dankzij het feit dat aluminium licht in gewicht is. Bovendien wordt iedere deur op maat gemaakt, door een IDA verdeler, zodat breken of kappen overbodig worden.

Voor iedere woonstijl

Aluminium deuren met glas creëren een luxe sfeer in huis en passen door hun strakke belijningen in elk interieur. Of je nu van een industriële, landelijke of moderne woonstijl houdt. De keuze in het aanbod is zeer uitgebreid om perfect aan te sluiten bij uw woonstijl. Zo heeft u niet alleen de keuze tussen enkele of dubbele deuren, taatsdeuren of schuifdeuren. U heeft de keuze uit verschillende glassoorten of aluminium plaatwerk. Zo is het ook mogelijk om verschillende (a)symmetrische vakverdelingen toe te passen in uw binnendeur.

Stijlvolle scheidingswand

Wanneer u twee ruimtes wilt afscheiden zonder licht en ruimte te verliezen, kunt u ook kiezen voor een binnenwand met veel glas, bijvoorbeeld tussen de woonkamer en hal of de keuken en eetkamer. Ook handig als u een muur wilt doorbreken en toch twee aparte kamers wilt houden. Zo creëer je een stijlvolle scheidingswand, behoud je dat ruimtelijke gevoel en zijn de ruimtes wel met elkaar verbonden.

Eindeloos kleurenpallet

Passen de typische zwarte profielen niet in uw interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een witte afwerking. Voor een luxueuze afwerking kunt u ook kiezen voor een deur of binnenwand in bronzen of champagne kleur. Laat u bij de IDA partners inspireren door het uitgebreid kleurenpallet.

Wenst u meer informatie over de tijdloze aluminium binnendeuren van IDA? Neem dan een kijkje op de website (www.idadoors.com) of contacteer een IDA verdeler bij jou in de buurt.

Tekst / Foto: Aliplast

Gepubliceerd op16 juni 2020 om 16:49