Deel deze spotlight

LAUFEN Benelux bestaat dit jaar 25 jaar!

Tekst
BeeldLAUFEN Benelux B.V.

LAUFEN, toonaangevende fabrikant van innovatieve badkameroplossingen, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum in de Benelux. LAUFEN is opgericht in 1892 en heeft een lange geschiedenis van innovatie en vakmanschap. Het bedrijf is wereldwijd actief en staat bekend om haar samenwerkingen met toonaangevende designers en architecten. LAUFEN Benelux, opgericht in 1998, heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd als leverancier in de badkamerindustrie.

In de afgelopen 25 jaar heeft LAUFEN Benelux zich gevestigd als een belangrijke speler in de markt. Het bedrijf heeft zich gericht op het ontwerpen en leveren van producten van hoge kwaliteit, met een uitstekend design en innovatieve technologie.

Managing Director Eric Meijer van LAUFEN Benelux, zegt: "We zijn erg trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen 25 jaar. We hebben hard gewerkt om onze klanten en partners te voorzien van hoogwaardige badkameroplossingen en we zullen blijven investeren in innovatie en ontwikkeling om onze positie als premium merk in de markt te versterken."

Het jubileumjaar zal worden gevierd met verschillende activiteiten, die de toewijding aan de klanten en partners benadrukken.

LAUFEN Benelux is gevestigd in Houten, Nederland. De locatie beschikt ook over een show space en biedt mogelijkheden voor het op afspraak ontvangen van klanten, organiseren van informatiebijeenkomsten en het verzorgen van producttrainingen. De show space is bedoeld voor de vakhandel, maar ook de consument is van harte welkom om de LAUFEN producten te bezichtigen.


Meer informatie:

LAUFEN Benelux B.V.

Meidoornkade 2a

3992 AE, Houten

Gepubliceerd op5 mei 2023 om 8:31
Adres
Meidoornkade 2
3992AE Houten