De Woonindustrie
Wandkraft
IB Laursen
Deel deze spotlight

Kom en laat je inspireren tijdens de De WOONINDUSTRIE Najaarsvakdagen in september

TekstCharlotte Weggeman
BeeldDe Woonindustrie

Bij de Najaarsvakdagen van De Woonindustrie in Nieuwegein vind je alles gebied van meubelen, verlichting, woonaccessoires, textiel, design, slapen & domotica. Ontdek nieuwe trends, kleuren, interieurcollecties, verrassende wooncombinaties en eyecatchers. Ook deze editie wordt er door de exposanten en DWI gratis catering aangeboden voor alle bezoekers.

Zondag 12 september van 10 – 17u

Maandag 13 september van 10 – 20u

Dinsdag 14 september van 10 – 18u

&

Maandag 20 september van 10 – 18u

Dinsdag 21 september van 10 - 18u

Aanmelden kan via deze link: AANMELDEN NAJAARSVAKDAGEN


Samenwerking Vakbeurs Slapen

Met trots melden wij dat de samenwerking met Vakbeurs Slapen is voortgezet. Aankomende september zal een groot en divers aanbod van slaapexposanten zich presenteren, onder andere: Acro Bedding, Aureon, Axelsson, Bedding Concepts, BEKA, Boxspring Design, Confortluxe sofabeds, Dauny, Equilli, Essentials, Haarhuis & Jansen, Harrison Spinks, Hasena, Swiss Bed Concept, Henson Design, Hypnos, Kayori, Kreamat, Magnificent, Meubelfabiek Lievens bedkasten, MyBed, Q-Boxx, Recor Bedding, Rössle & Wanner, Ruf Betten, Simmons by Beautyrest, Sleep on Seaqual, Sleepy, Somnus, Stijlboxsprings, Swissflex, SwissSleep, Technogel, TEKVOR Care, Ultima Bedden, Van Landschoot, Van Os Slaapkamers & Viking. Tijdens de Najaarsvakdagen worden de bezoekers getrakteerd op een speciaal ontbijtje (o.v.v. de dan geldende maatregelen).


De Woonindustrie

De Woonindustrie is als inspiratie- en inkoopcentrum op gebied van wonen en interieur al ruim 28 jaar in beweging. Ook in de afgelopen periode hebben wij onze B2B activiteiten, incl. onze Vakdagen, kunnen voortzetten. Steeds meer partijen gebruiken hun showroom naast expositieruimte ook als kantoor, waardoor er de hele week bedrijvigheid is in het centrum. Door het continue inspelen op de ontwikkeling in markt zien we een toenemende (internationale) belangstelling. Een opvallende trend onder de exposanten is dat agenturen besluiten om zelf een showroom te huren in De Woonindustrie. Hierdoor komt er nog meer verscheidenheid in het aanbod aan merken. Mooie voorbeelden hiervan zijn BXB Agenturen, DesignLines Agencies & Hadex Nederland. Momenteel worden er meer dan 190 merken aangeboden onder één dak, de verwachting is dat er nog meer ondernemers zullen volgen.


Het hele jaar geopend

De Woonindustrie is het hele jaar geopend, ook in zomerperiode. Elke maandag Marketday van 10:00 - 17:00 uur. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn wij geopend tussen 08:30 en 17:00 uur. Vakbezoekers én consumenten zijn dan op afspraak met een exposant welkom.

Gepubliceerd op1 juli 2021 om 0:00