Varia-Click gevelprofielen met houtlook
Deel deze spotlight

Klikbare aluminium profielen voor Decoratieve Gevelbekleding en wandbekleding

Tekst
BeeldComhan Holland

De uitstraling van gevels, plafonds en muren geheel naar eigen wens vormgeven? Dat kan met het nieuwe klikbare gevelsysteem ‘Varia-Click’ van Comhan Holland! Met dit tweeledige aluminium systeem ‘klikt’ u simpel en snel alle aluminium kokers netjes vast. Ander groot voordeel: de aluminium profielen van Varia-Click zijn in alle mogelijke kleuren leverbaar en dus voor elk project buiten én binnen toe te passen. Daarnaast zijn aluminium profielen onderhoudsvrij en hebben ze een lange levensduur.

Hét alternatief voor houten blokprofielen

Het creëren van een esthetische, decoratieve en warme uitstraling voor interieurs en gebouwen wordt vaak gerealiseerd met houten blokprofielen. Met de aluminium profielen van Varia-Click is het mogelijk dezelfde looks te creëren én ervaart u de grote voordelen van aluminium.

Voordelen Varia-Click aluminium profielen:

  • Eenvoudig te monteren
  • Licht in gewicht
  • Kostenbesparend
  • Onderhoudsvrij
  • Lange levensduur
  • Duurzaam


Klik… en klaar!

Het grootste gemak van Varia-Click is dat u de gevelprofielen, zowel buiten als binnen, eenvoudig monteert. Dit dankzij het tweeledige systeem. Hiermee klikt u de aluminium kokers in no time vast op de gewenste plaats. Mogelijke toepassingen: gevelbekleding, lattenwanden, plafonds, in openbare ruimtes of stands op beurzen en exposities.

Bovendien zijn deze aluminium profielen ook uitermate handig om snoeren of bedrading gemakkelijk en netjes weg te werken. Klik… en klaar!

Direct uit voorraad leverbaar

Comhan levert de klikbare aluminium kokers direct uit voorraad op handelslengte à 6100 mm in twee houtkleuren: Naturel Eiken en Amerikaans Kersen. Wilt u de profielen in een andere kleur? Comhan biedt drie mogelijke oppervlaktebehandelingen:

  • Hout-, steen- of metaallook gesublimeerd
  • Blank of in goud- en bronskleuren geanodiseerd
  • RAL kleur gepoedercoat (in hoogglans, metallic, matt of fijn structuur)


De komende maanden wordt de Varia-Click serie met klikbare aluminium kokers verder uitgebreid. Wilt u niet langer wachten en bent u benieuwd naar dit nieuwe gevelsysteem?

Vraag hier gratis een monster aan.

Over Comhan Holland

Comhan Holland is ruim 70 jaar actief als producerend aluminium groothandel voor de bouw, industrie en visuele communicatie. Als geen ander kent Comhan de eisen die deze sectoren aan aluminium platen, profielen en systemen stellen.

Gepubliceerd op23 augustus 2023 om 0:00